İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 08 Ağustos 2022 00:00

SURVIVOR ÇOCUK İSKELE’NİN ŞAMPİYONU AHMET KOMİLİ

298161589 3978092039081995 2236523910269819317 n

 

SURVIVOR ÇOCUK İSKELE’NİN ŞAMPİYONU AHMET KOMİLİ
İskele Belediyesi 3. Deniz Festivali, çocukların nefes kesen mücadelesine ev sahipliği yaptı. Tüm parkurların İskele Belediyesi Marangoz Atölyesi tarafından yapıldığı Survivor Çocuk İskele yarışması 9-11 yaş arası çocukları parkurda buluşturdu. Hakemliğini Saffet Aşaroğlu ile Halil Gürselen’in yaptığı 12 kırmızı 12 mavi takımda toplam 24 çocuğun katıldığı yarışmanın şampiyonu kırmızı takımdan Ahmet Komili oldu. Yarışmanın ikincilik ödülü ise mavi takımdan Hüseyin Toroslu’nun oldu. İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşireleri ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne ait ambulans da yarışma boyunca olası bir yaralanmaya karşı parkurda yer aldı.
PARKURLARI HIZLI GEÇEN KAZANDI
İskele Belediyesi Marangoz Atölyesi tarafından büyük bir titizlikle çocuklara özel olarak hazırlanan parkurları hızlı geçerek bayrağı kapanın rakibini elediği yarışma 3 turdan oluştu. İlk turu mavi ve kırmızı takımın 12’şerli toplam 24 kişi olarak yarıştığı Survivor Çocuk İskele’de; denge koşusu, file altı sürünme, engel atlama, tırmanma, fileye top atma/çengele halka atma, sembol üzeri topu düşürüp bayrağı kapma parkurları yer aldı.
Parkurları en hızlı geçenin yarı finale kaldığı yarışmada, tüm etaplarda kronometreyle çocukların dereceleri yazıldı. Kırmızı ve mavi takımdan en kısa sürede yarışmaya tamamlayan iki kişi finali oynadı.
KOMİLİ, DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜN DE SAHİBİ OLDU
Finale kalmayı hak eden Kırmızı takımdan Ahmet Komili ile mavi takımdan Hüseyin Toroslu, kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Tüm etapları tek tek yeniden geçen iki isim, 1’den 20’ye kadar olan sayı küplerini dizdi, bitirenin kırmızı bayrağı almasıyla yarış sona erdi. Son ikinin finale kaldığı yarışta ipi göğüsleyen isim Ahmet Komili oldu. Rakibi Hüseyin Toroslu’yu final oyununda geçmeyi başaran Komili, bir sonraki yarışmaya kadar dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu.
HEDİYE ÇEKİ TAKDİM EDİLDİ
Adidas direktörü Ali Oraloğlu sponsor olduğu Survivor Çocuk İskele’nin kazananlarına Şampiyon Ahmet Komili’ye Bin TL, ikinci Hüseyin Toroslu’ya ise 500 TL’lik hediye çeki takdim edildi.
BAŞKAN SADIKOĞLU TÜM ÇOCUKLARA KATILIM BELGESİ VERDİ
Birinci ve ikinciye ödüllerini veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yarışmaya katılan 24 çocuğun hepsine de katılım belgesi takdim etti. Çocukları ayrı ayrı tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, çocukların ailelerini de çocuklarını yüreklendirdiği için tebrik etti.
CYPRUS DANCE OF FIRE GÖRSEL ŞÖLEN SUNDU
Başkan Sadıkoğlu ile birinci Ahmet Komili ve ikinci Hüseyin Toroslu, Survivor Çocuk İskele için özel yapılan pastanın kesimini de gerçekleştirdiler.
Yarışmanın finalinde ise Cyprus Dance of Fire sahne aldı. Kumsalda yer alan etkinlikle görsel bir şölen sunan ekibin gösterisi çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle izlendi.
Öte yandanVakıflar İdaresi İskele İyilik Gönüllüleri de çocukları yemeğe götürecek. Çocuklar, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek yemekte dostluk, kardeşlik ve arkadaşlıklarını pekiştirme fırsatı bulacaklar.
Okunma 778 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli