Ä°skele

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE İTFAİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

309037590 4020996541458211 1869595255895206024 n

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE İTFAİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
MÜFETTİŞ RIZKI SÖNMEZ İLE GÖRÜŞEN SADIKOOĞLU, TÜM İTFAİYECİLERİN HAFTASINI KUTLADI
SADIKOĞLU, İSKELE İTFAİYESİ’Nİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ülkemizde bu yıl ilk kez kutlanan İtfaiye Haftası dolayısı ile İskele İtfaiye Şubesi’ni ziyaret etti. Sadıkoğlu burada İskele İtfaiye Şube Amiri Müfettiş Rızkı Sönmez ile bir araya geldi.
Başkan Sadıkoğlu ziyaretteki konuşmasında, Müfettiş Rızkı Sönmez nezdinde özelde İskele İtfaiye Şubesi çalışanları genelde ise tüm itfaiye teşkilatının, İtfaiye Haftasını kutladı.
İskele sınırları içerisinde meydana gelen özellikle Mersinlik Bölgesi başta olmak üzere bu yaz sezonunda meydana gelen büyük-küçük tüm yangınlara müdahalede üstün gayret gösteren itfaiyecilere de İskele ve köylerinde yaşayanlar adına teşekkürlerini sunan Başkan Sadıkoğlu,
İskele İtfaiyesi’ni başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik etti.
İskele Belediyesi olarak her zaman İskele İtfaiye Şubesi’nin yanında olacaklarını da belirten Başkan Sadıkoğlu, imkanlar dahilinde maddi ve manevi katkılarının da süreceğinin altını çizdi.
İskele İtfaiye Şube Amiri Müfettiş Rızkı Sönmez de, Başkan Sadıkoğlu’na anlamlı ziyaretinden ötürü teşekkür etti ve her zaman yanlarında olduğu için özelde İskele İtfaiyesi genelde ise tüm itfaiye teşkilatı adına şükranlarını sundu.

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.