İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazar, 23 Ekim 2022 00:00

İSKELE VE SİLİVRİ BELEDİYELERİ KARDEŞLİK YOLUNDA

FB IMG 1666541898045

 

 

İSKELE VE SİLİVRİ BELEDİYELERİ KARDEŞLİK YOLUNDA

BAŞKAN SADIKOĞLU, SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ’I MAKAMINDA KABUL ETTİ 

İSKELE BELEDİYESİ’NDEKİ GÖRÜŞMEYE SİLİVRİ KAYMAKAMI İLE GAZİLER DE EŞLİK ETTİ

SADIKOĞLU: “VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR”

VOLKAN: “KATKI SAĞLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ”

SİLİVRİ HEYETİ, KÜLTÜR EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

İskele Belediyesi’nin kardeş şehirlerine bir yenisi daha ekleniyor. Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği himayelerinde yürütülen ‘Kentsel Parklar Kültürel Ortaklıklar’ projesi için ülkemize gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. İskele Belediyesi ile kardeş şehir olma yolunda ilk adımını atan Silivri Belediyesi’ne, ziyaretinde, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ile gaziler eşlik etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kabuldeki konuşmasında, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ni her zaman yanlarında hissetmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silivri Belediyesi ile kardeşlik yolunda ilk adımı attıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 

BAŞKAN SADIKOĞLU, SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ’I MAKAMINDA KABUL ETTİ 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ve beraberindeki Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ile gazileri makamında kabul etti. Bir dizi temaslarda bulunmak ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) himayelerinde yürütülen, “Kentsel Parklar Kültürel Ortaklıklar” projesini hayata geçirmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelen Silivri Heyetini makamında ağırlayan Başkan Sadıkoğlu, Anavatan Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ayrılmaz bir bütün olduğunu hatırlattı, Silivri Belediyesi ile İskele’de buluşmaktan gurur duyduğunu belirtti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan’a, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve Gazilere ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sunan Başkan Sadıkoğlu, Silivri Belediyesi nezdinde tüm Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ne selam, saygı ve şükranlarını iletti. 

SADIKOĞLU: “VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR”

İskele Belediyesi’nin kardeş şehirlerine bir yenisinin daha eklenecek olmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Sadıkoğlu, ‘biz yarım ekmeğimizi bile paylaşmayı bilen bir toplumuz” sözünü bir kez daha hatırlattı, kardeşliğin de bu açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Sadıkoğlu, renkler ve kültürlerin buluşma noktası İskele Belediyesi ile Silivri Belediyesi’nin kardeş olmasıyla birlikte güzel işlere imza atacaklarına olan inancını da dile getirdi. Konuşmasının sonunda ise kardeş belediyelerin sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarının gelişmesine katkı koyduğunu vurguladı.

VOLKAN: “KATKI SAĞLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da görüşmedeki konuşmasında kardeş şehir olmasıyla birlikte İskele’de sosyal yaşamın gelişmesine katkı sağlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 

SİLİVRİ HEYETİ, KÜLTÜR EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

Başkan Sadıkoğlu, makamında gerçekleşen görüşmenin ardından Silivri Heyetine, İskele Belediyesi Kültür Evi’ni de gezdirdi. Kültür Evi hakkında bilgi veren Başkan Sadıkoğlu, Kıbrıs’a özgü el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı bölüm hakkında bilgiler aktardı.

Okunma 605 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli