İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 21 Kasım 2022 00:00

HURMALARIMIZI HALKLA PAYLAŞTIK

FB IMG 1669030556678

 

HURMALARIMIZI HALKLA PAYLAŞTIK

OLGUNLAŞAN HURMALAR, ÖZEL OLARAK AMBALAJLANDI, HALKA İLRAM EDİLDİ 

İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan, budandıktan sonra olgunlaşması için bekletilen hurmaların dağıtımına İskele Belediyesi Halk Plajı’nda devam edildi. 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı’nda, törene katılanlara ikram edilen hurmalar, 18 Kasım Cuma günü İskele Merkez Ümmü Haram Camii’nde, dün (20 Kasım) de İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Babutsa Büfe önünde halka dağıtıldı. 

OLGUNLAŞAN HURMALAR, ÖZEL OLARAK AMBALAJLANDI, HALKA İLRAM EDİLDİ 

İskele Belediyesi Halk Plajı’nda yürüyüş yolu boyunca bulunan ve geçtiğimiz ay hurma ağaçlarından toplanan ve olgunlaşması için bekletilen hurmalar, üzerinde ‘ İskele Belediyesi’nin ikramıdır’ yazılı özel paketlere konulduktan sonra 18 Kasım Cuma günü İskele Merkez Ümmü Haram Camii’nde ve dün (20 Kasım) de İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Babutsa Büfe önünde 7’den 70’e, yerli ve yabancı çok sayıda kişiye ikram edildi. 

SADIKOĞLU: “HALK İLE PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUZ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun talimatı üzerine 5 yıldır toplanan ve halka, İskele Belediyesi’nin ikramıdır yazılı özel paketlerde dağıtılan hurmalar, vatandaşlar tarafından bir kez daha büyük takdir gördü. Söz konusu hurma ikramının paylaşmanın bir örneği olduğunu söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, son 5 yıldır, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan hurmaların halka ikram edildiğini hatırlattı.

Kıbrıs Türk toplumunun paylaşmayı seven bir toplum olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Sadıkoğlu, kendilerinin de Halk Plajı’nda bulunan hurma ağaçlarının meyvesini halkla paylaşmaktan keyif aldıklarını belirtti.

Okunma 840 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli