Çarşamba, 30 Kasım 2022 00:00

FB IMG 1669831789426

SADIKOĞLU, TUNÇTAŞLI’YI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SADIKOĞLU, İPM VEKİLİ TUNÇTAŞLI’YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEDİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kasım Kuni’nin ardından İskele Polis Müdürlüğü mevkiine getirilen Rüstem Tunçtaşlı’yı makamında ziyaret etti. İskele Polis Müdür Vekili olarak görev yapacak Tunçtaşlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile İskele Polis Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesini temenni etti.

BAŞKAN SADIKOĞLU, İPM VEKİLİ TUNÇTAŞLI’YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEDİ

SADIKOĞLU: “MEVCUT İŞBİRLİĞİNİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, makamında ziyaret ettiği İskele Polis Müdür Vekili Rüstem Tunçtaşlı’ya, yeni görevinde başarı diledi. İskele Belediyesi ile İskele Polis Müdürlüğü arasındaki işbirliğine değinen Başkan Sadıkoğlu, mevcut işbirliğinin artarak devam etmesini temenni etti, işbirliğinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. İskele ve köylerinde yaşayan her bir vatandaşın güvenliği ve huzuru için başarılı işlere imza atan İPM personeline, Rüstem Tunçtaşlı’nın şahsında teşekkürlerini de sunan Başkan Sadıkoğlu, ‘doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara, gerekli katkıyı ve hizmeti verebilme adına çalışıyoruz. İskele’miz her şeyiyle; Belediyesi, Kaymakamlığı, Polis Müdürlüğü, esnafı, devlet daireleriyle bir bütündür. Eğer bunların hepsi tamam olursa yaşanabilir bir İskele olur’ dedi.