İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 29 Aralık 2022 00:00

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ, YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU

FB IMG 1672332143109

 

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ, YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU

BAŞKAN HASAN SADIKOĞLU, PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ DE BAŞKAN HASAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, personeliyle bir araya geldi. Yeni yıl yemeğinde bir araya gelen İskele Belediye personeli, aynı masanın etrafında buluştu, ‘biz büyük bir aileyiz’ mesajı verdi. Tüm personelinin yeni yılını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, yeni yılın İskele ve köyleri başta olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi. 

BAŞKAN HASAN SADIKOĞLU, PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

25 Aralık’ta yapılan Yerel Yönetimler seçimlerinin ardından hiç ara vermeden kaldığı yerden çalışmalarına devam eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mazbatasını almasının ardından bugün (29 Aralık) İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda bulunan Piknik Restoran’da, İskele Belediye Personeli ile bir araya geldi. Tüm çalışanların tek tek yeni yılını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köyleri için daha çok çalışacaklarını, çalışanlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarının mesajını verdi. Katılımın yoğun olduğu yemekte konuşan Başkan Sadıkoğlu, başarının ekip işiyle mümkün olabileceğini ifade etti, İskele Belediyesi’nin de çok iyi bir ekibe sahip olduğunun altını çizdi. Yeni yılın çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını da dileyen Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinin yanı sıra tüm halkın yeni yılını da kutladı. 

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ DE BAŞKAN HASAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Yeni yıl yemeğinde bir araya gelen İskele Belediye Personeli de, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu, yeniden seçilmiş olmasından ötürü tebrik etti. İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda bulunan Piknik Restoran’daki yeni yıl yemeğinde meclis üyeleri de Başkan Sadıkoğlu’na eşlik etti.

Okunma 706 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli