Cuma, 27 Ocak 2023 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, TEBRİKLERİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN SADIKOĞLU, TEBRİKLERİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR
25 Aralık’ta gerçekleşen Yerel Yönetimler seçimlerinin ardından yeniden İskele Belediye Başkanlığına seçilen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Sadıkoğlu’nun gün içindeki ziyaretçileri ise Başkan Sadıkoğlu’na hem sandıkta hem de gönülden destek veren Boğaziçi Köyü’nden, aktif bir şekilde faaliyet gösteren Boğaziçi Köy Kadın Kursu oldu. İpek Mutlu Rinter eğitmenliğinde başarılı bir şekilde eğitimlerini sürdüren kursiyerler, hem Başkan Sadıkoğlu’nu güven tazeleyerek yeniden İskele Belediye Başkanlığına seçilmiş olmasından dolayı tebrik etti hem de kurslarına verdiği destek, yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU DA SEÇİMLERDEKİ BAŞARISINDAN DOLAYI SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ
İskele Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi Köyü’nde, Milli Eğitim Bakanlığı himayelerindeki Boğaziçi Köy Kadın Kursu’nda İpek Mutlu Rinter öğretmenliğinde eğitimler devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Lefkara İşi, Lapta İşi, Yağlı boya ve tablo, Mono Nakışı, mozaik ve çok sayıda kategoride eğitim alan kadınları ve kadınların ürettiklerini yerinde görmek için her fırsatta merkezi ziyaret ediyor. Ancak bu kez Başkan Sadıkoğlu değil, Boğaziçi Köy Kadın Kursu, Başkan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Rinter, Boğaziçi Köy Kadın Kursu olarak seçimlerdeki başarısından dolayı da Başkan Sadıkoğlu’nu tebrik etti. Rinter’e ziyaretinde köy kadın kursu kursiyerleri Emine Akşahin, Hüsne Er ve Feriha Girgi eşlik etti.
SADIKOĞLU: “HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde faaliyetlerini sürdüren köy kadın kurslarına her zaman büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Başkan Sadıkoğlu, Boğaziçi Köy Kadın Kursu’na da maddi ve manevi desteklerinin süreceğini ifade etti. Seçimlerden önce olduğu gibi sonra da kendisine gösterilen güveni boşa çıkarmamak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Sadıkoğlu, Boğaziçi Köy Kadın Kursu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti, Boğaziçi Köy halkına selam ve sevgilerini iletti.