Ä°skele

BAŞKAN SADIKOĞLU, KGS'YE GİRECEK ÇOCUKLARA BAŞARI DİLEDİ

FB IMG 1674902404246

BAŞKAN SADIKOĞLU, KGS'YE GİRECEK ÇOCUKLARA BAŞARI DİLEDİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yarın (28 Ocak) gerçekleşecek KGS-1 öncesi çocuklara seslendi ve başarı temennisinde bulundu. Başkan Sadıkoğlu mesajında şunlara yer verdi: "Yarın ilki gerçekleşecek Kolejlere Giriş Sınavı’nda ter dökecek kıymetli çocuklarım; hepinize zihin açıklığı diliyorum. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Sizlerin, stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeniz durumunda bilgi ve birikimlerinizi de en üst düzeyde sınava yansıtacağınıza inancım tam. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diliyorum."

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.