Çarşamba, 01 Şubat 2023 00:00

327889085 1139272986765096 8597944336453185074 n

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE ESNAFI İLE GÖRÜŞTÜ
İEZB YÖNETİMİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Geçtiğimiz 8 yıl içinde sürekli istişare içerisinde olduğu İskele Esnafı ile yeni dönemde de yakından ilgilenen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Serkan Kırmızı’yı makamında ağırladı. Başkan Sadıkoğlu’nu seçimdeki başarısından ötürü kutlayan Kırmızı, yeni dönemde de İskele Belediyesi ile kaliteli iş birliğinin devam edeceğine inanç belirtti.
İEZB YÖNETİMİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
İEZB Başkanı Serkan Kırmızı, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Gökberk Alp Yakar ve veznedar Yılmaz Yılmazoğulları ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Görüşmede, geçtiğimiz günlerde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediyeler Yasasını ve bu yasa çerçevesinde iş yeri çalışma ve izinleri ile ustalık belgeleri ve kayıt dışılık gibi sorunların masaya yatırıldığı görüşmede, bu sorunların ortadan kaldırılması için İskele Belediyesi Zabıta Birimi ile İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği’nin birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekildi.
SADIKOĞLU: ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını bu iyi ilişki çerçevesinde de İskele Esnafının sorunlarını yakından takip ettiklerini, mevcut sorunları da ortadan kaldırmak için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. İskele Esnafının kalkınmasını sürdürmek için İskele Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız diyen Başkan Sadıkoğlu İEZB Başkanı Serkan Kırmızı ve Yönetimine de ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.