İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ İLE ORTAHİSAR BELEDİYESİ, İSKELE’DE BULUŞTU
Cumartesi, 04 Şubat 2023 00:00

İSKELE BELEDİYESİ İLE ORTAHİSAR BELEDİYESİ, İSKELE’DE BULUŞTU

FB IMG 1675520077452

İSKELE BELEDİYESİ İLE ORTAHİSAR BELEDİYESİ, İSKELE’DE BULUŞTU

KARDEŞ ŞEHİRLER İSKELE VE ORTAHİSAR, KARDEŞLİK BAĞINI GÜÇLENDİRİYOR

BAŞKAN SADIKOĞLU, KARDEŞ ŞEHİR ORTAHİSAR’A KÜLTÜR EVİ’Nİ GEZDİRDİ

SADIKOĞLU: KARADENİZ İNSANIYLA DOSTLUK VE BİRLİKTELİĞİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR 

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI, HASAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

2016 yılında kardeşlik protokolünü imzalayarak Kuzey’den Kuzey’e başlayan gönül ve kardeşlik bağını her geçen güçlendiren İskele Belediyesi ile Trabzon Ortahisar Belediyesi, ilişkilerini geliştirmeye, birbirlerinin vizyonlarına katkıda bulunmaya devam ediyor. İskele Belediyesi’nin kardeş şehri Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve beraberindeki heyet bu sabah (4 Şubat) İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

KARDEŞ ŞEHİRLER İSKELE VE ORTAHİSAR, KARDEŞLİK BAĞINI GÜÇLENDİRİYOR

25 Aralık’ta gerçekleşen Yerel Yönetimler seçimlerinin ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu telefonla arayarak tebrik eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ayağının tozuyla geldiği KKTC’de, İskele’yi ziyaret ederek Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu bu kez makamında ziyaret etti. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e eşi Arzu Aydın Genç’in yanı sıra Özel Kalem Müdürü Hasan Selim, Özel Kalem Müdür Vekili Selçuk Aydın, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin, Özel Kalem Müdürlüğü Personeli Kadir Uzlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Canan Kalaycı eşlik etti. 

SADIKOĞLU: KARADENİZ İNSANIYLA DOSTLUK VE BİRLİKTELİĞİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR 

Karadeniz insanıyla dostluk ve birlikteliğimiz her geçen gün güçleniyor

1974 sonrası Karadeniz halkının göç ederek yaşamanı sürdürdüğü İskele’de, İskele Belediyesi’nin kardeş şehri Trabzon Ortahisar Belediyesi’ni makamında ağırlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mevkidaşı Av. Ahmet Metin Genç ve heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 49 yıl önce Kuzey’den Kuzey’e, KKTC’de ve İskele’de başlayan Karadeniz insanıyla dostluk ve birlikteliğin Trabzon Ortahisar Belediyesi ile 2016 yılında imzalanan kardeşlik protokolüyle daha da güçlendiğini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, Karadeniz kültürünün de kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti. 

Birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, dostane duyguların çoğalmasına kardeşliğin de ayrıca katkı yaptığını söyleyen İskele Belediye Başkanı, sıcakkanlı, cana yakın ve misafirperver olan Karadeniz insanı ile birlikte aynı havayı solumanın gurur verici olduğunun altını çizdi. Ortahisar Belediyesi nezdinde Ortahisar halkına ve tüm Karadeniz halkına selam ve sevgilerini de ileten Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi'nin birlikte nice güzel işlere imza atmasını temenni etti.

Başkan Sadıkoğlu’na görüşmede Üyeleri Halil Dericioğlu, Ahmet Orun, İldeniz Elbasan, Mürsel Altuntaş, Seymen Yılmaz, Kubilay Aşık ve Sefa Kurukafa ile İskele Belediyesi İskele Belediyesi Kültür, Sanat ve Dış ilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa ve Kaplıca Köyü Muhtarı Adem Baş eşlik etti. 

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI, HASAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Kardeş şehirleri İskele’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ve heyecanı dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu, halkın desteğiyle yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik etti.  

Görüşmenin sonunda ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, birbirlerine hediye takdiminde bulundu. 

Ortahisar heyeti İskele Belediyesi’ndeki görüşmenin ardından ise İskele Belediyesi Kültür Evi’ni ziyaret etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konuk heyete, Kültür Evi’ni gezdirdi ve Kıbrıs Kültürüne ışık tutan pek çok eser hakkında bilgi verdi.

Okunma 529 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli