• BOĞAZİÇİ KÖYÜ’NE 500 TONLUK SU DEPOSU YAPILDI HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARIN ÇİLESİ BİTİYOR,
Salı, 23 May 2023 00:00

FB IMG 1684848394468

BOĞAZİÇİ KÖYÜ’NE 500 TONLUK SU DEPOSU YAPILDI

HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARIN ÇİLESİ BİTİYOR, MANDIRALARA SU HATTI ÇEKİLİYOR

4 KM’LİK SU TESİSATININ DÖŞEME İŞLEMİNİN 1 AY SÜRMESİ PLANLANIYOR

İskele Belediyesi’nin, İskele ve köylerinde hayvancılıkla uğraşanların su çilesini ortadan kaldırmaya devam ediyor. İskele Belediyesi Su İşleri Birimi Teknik Ekibin, şimdiki durağı ise hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Boğaziçi Köyü. Çalışmalar tamamlandığında, hayvanlarının su ihtiyacını karşılayabilmek için tankerlerle mandıralarına su taşımak zorunda kalan köy halkı rahat bir nefes alacak. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun talimatıyla vakit kaybetmeden söz konusu köyde çalışmalarına başlayan Veli Çağakanlı liderliğindeki Su İşleri Birimi Teknik Ekip, 500 tonluk su deposunun yapımını tamamladı. Şimdilerde 4 km’lik alanı kapsayan Mandıralar Bölgesindeki su tesisatı için çalışmalarını sürdüren ekip, çalışmalarını 1 ay gibi bir sürede tamamlamayı planlıyor.