Ä°skele

İSKELE BELEDİYESİ TÜM ÇOCUKLARI KUCAKLADI

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ, İSKELE’DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

BAŞKAN SADIKOĞLU HALK PLAJINDA BİR ARAYA GELEN ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

İskele Belediyesi, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde ‘tüm çocukların yüzü gülsün’ temasıyla, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda çocukları bir araya getirdi. Ada genelindeki tüm çocukların davet edildiği ücretsiz etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocukları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yalnız bırakmadı. 18.00-20.00 saatleri arasında düzenlenen ve etkinlik alanındaki İskele Belediyesi Küçükler Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisiyle devam eden etkinlik çocuklara balon ve dondurma dağıtımıyla son buldu.

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ, İSKELE’DE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

1 Haziran Dünya Çocuk Günü Ä°skele’de çeÅŸitli etkinliklerle kutlandı. Ä°skele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Hurma Büfe önünden, Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu, AsbaÅŸkan Halil DericioÄŸlu, Meclis Ãœyeleri Mürsel AltuntaÅŸ, Ahmet Yanmaz, Sefa Kurukafa ve Ä°skele Belediyesi Kültür, Sanat ve DışiliÅŸkiler Danışmanı aynı zamanda Ä°skele Belediyesi Halk Dansları TopluluÄŸu Yönetmeni Özlem KadiraÄŸa’nın çocuklara eÅŸlik ettiÄŸi sevgi yürüyüşü, etkinlik alanında son buldu.

Etkinlik alanında İskele Belediyesi Küçükler Halk Dansları Topluluğu dans gösterisi sunarken, çocuk şarkıları eşliğinde, yüz boyama, zıp zıp eğlencesi, palyaçolar eşliğindeki gösteriler yer aldı. Etkinliğe katılan çocuklara ayrıca balon dağıtıldı, dondurma ikram edildi.

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.