Çarşamba, 07 Haziran 2023 00:00

DÜNYA BEBEKLERİ MÜZEMİZ, BÜYÜYOR

351320797 1512432285951894 6996506091868599138 n

DÜNYA BEBEKLERİ MÜZEMİZ, BÜYÜYOR
Kültürleri ve renkleri bir arada buluşturmayı başaran, adanın en görkemli ve köklü festivali İskele Festivali’ne sahip İskele Belediyesi, kültürümüzü, başka ülke kültürleriyle de buluşturmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde kutladığımı 1 Haziran Dünya Çocuk Günü kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Anavatan Türkiye, Bulgaristan, Polonya, Litvanya, Kırgızistan Çocuk Halk Dansları Toplulukları, İskele Belediyesi Kültür Evi’ni ziyaret ettiler. İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni aynı zamanda İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dış ilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa tarafından ağırlanan heyetler, İskele Belediyesi Kültür Evi bünyesinde bulunan Dünya Bebekleri Müzesi’ne, kendi ülkelerine ait otantik kıyafetli bebekleri hediye ettiler. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun selam ve sevgilerini konuk ülkelere ileten Özlem Kadirağa, Dünya Bebekleri Müzesi için büyük anlam ifade eden armağanlar için de teşekkür etti. Kadirağa, heyete, Başkan Hasan Sadıkoğlu adına hediye takdiminde de bulundu.