Ä°skele

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ

FB IMG 1686206684960

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ, İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ, BAŞKAN SADIKOĞLU VE MECLİS ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda yeniden . lige yükselme başarısı göstererek İskele’ye büyük bir heyecan ve gurur yaşatan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkan ve Yöneticileri, İskele Belediyesi tarafından onurlarına verilen yemekte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile 2018-2022 dönem ve yeni dönem meclis üyeleriyle bir araya geldiler. İskele Belediyesi Piknik Restoran’da gerçekleşen buluşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Metin Menteş, kulüplerine yapmış olduğu maddi ve manevi destekten ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile eski ve yeni dönem meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.