Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ZABITA BÄ°RÄ°MÄ° EÄžLENCE YERLERÄ°NE SES DENETÄ°MÄ° YAPTI
Pazartesi, 19 Haziran 2023 00:00

ZABITA BÄ°RÄ°MÄ° EÄžLENCE YERLERÄ°NE SES DENETÄ°MÄ° YAPTI

355276560 649437993890184 1013121177025304712 n

 

ZABITA BÄ°RÄ°MÄ° EÄžLENCE YERLERÄ°NE SES DENETÄ°MÄ° YAPTI
BİRİMİN DENETİMLERİNE ÇEVRE DAİRESİ MÜFETTİŞLERİ DE EŞLİK ETTİ
ÖLÇÜMLER NETİCESİNDE BAZI İŞLETMELERE SÖZLÜ VE YAZILI UYARIDA BULUNULDU
İskele Belediyesi Zabıta Birimi, kendilerine eşlik eden Çevre Dairesi Müfettişleri ile birlikte, İskele bölgesinde hizmet veren eğlence mekanlarına yönelik, ses denetimi gerçekleştirdi. Ekipler özellikle İskele Long Beach bölgesinde bulunan ve müzikli eğlence yapan bazı işletmelere normali 55 desibel olması gerekirken ölçümler neticesinde 65 desibel çıkan bazı işletmelere ses ve gürültü kirliliği oluşturulmaması konusunda sözlü ve yazılı uyarıda bulundu.
ÖLÇÜMLER NETİCESİNDE BAZI İŞLETMELERE SÖZLÜ VE YAZILI UYARIDA BULUNULDU
İskele Belediyesi, özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İskele Belediyesi sınırlarında yerleşim alanları içerisinde faaliyet gösteren eğlence merkezlerine yönelik 17 Haziran Cumartesi gecesi denetim faaliyeti gerçekleştirdi. Vatandaşların da İskele Belediyesi Zabıta Birimi’ne yaptığı ihbarlardan hareketle Çevre Dairesi Müfettişleri ile birlikte denetim gerçekleştiren Zabıta Birimi, Çevre Dairesi tarafından yapılan ölçümler neticesinde bazı eğlence mekanlarına sözlü ve yazılı uyarıda bulundu.
İskele Long Beach, Boğaz ve Kalecik bölgesinde bulunan eğlence mekanlarına yönelik yapılan denetimlerde, normali 55 desibel olması gerekirken ölçümler neticesinde 65 desibel çıkan bazı işletmelere ses ve gürültü kirliliği oluşturulmaması konusunda sözlü ve yazılı uyarıda bulunan İskele Belediyesi Zabıta Birim Sorumlusu Bilal Dericioğlu, ses denetimleri kapsamında kurallara uyan işletmelere ise teşekkür etti.
Okunma 341 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli