İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 19 Temmuz 2023 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, 20 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI SADIKOĞLU

FB IMG 1689774913957

BAŞKAN SADIKOĞLU, 20 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

SADIKOĞLU: “20 TEMMUZ, BARIŞIN VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 49. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Kıbrıs Türk Halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ şiirinden hareketle bayrak vurgusu yaptı ve ‘senin altında doğdum, senin altında öleceğim’ dedi.

BAŞKAN SADIKOĞLU, 20 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu yıl 49. Yılını kutladığımız 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.’ Barış ve özgürlük kelimesi; takvim yaprakları her yıl 20 Temmuz’u gösterdiğinde daha da anlam kazanıyor’ diyen Başkan Sadıkoğlu mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Bizleri esaretten özgürlüğe, karanlıktan aydınlığa kavuşturan gün 20 Temmuz; barışın ve özgürlüğün sembolü. Bizler de bağımsızlığımızı bize armağan eden Mutlu Barış Harekatı’nı, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramımızı, yarım asıra bir kala 49. yılında büyük bir heyecan ve gururla karşılıyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak bizleri Rum’un insafına terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan eden Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Kıbrıs Türk Halkının haklı mücadelesini sonuna kadar sürdüren, şanlı bayrağımızın altında özgürce, vatan toprağımızın üzerinde huzurla yaşamamızı sağlayan Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş ve Toplum Liderimiz Dr. Fazıl Küçük başta olmak üzere herkese minnettarız.”

BAŞKAN SADIKOĞLU, ‘BAYRAK’ VURGUSU YAPTI

“SENİN ALTINDA DOĞDUM, SENİN ALTINDA ÖLECEĞİM”

Mesajında Ünlü Şair Arif Nihat Asya’nın bayrak isimli şiirinden de bir dörtlük paylaşan Başkan Sadıkoğlu, bayrak vurgusu yaptı ve ‘senin altında doğdum, senin altında öleceğim’ dedi.

“Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;

Barışın güvercini, savaşın kartalı

Yüksek yerlerde açan çiçeğim.

Senin altında doğdum.

Senin altında öleceğim. 

Arif Nihan Asya’nın da dediği gibi, ‘senin altında doğdum, senin altında öleceğim.’ Bayrağımız gururla dalgalanmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilelebet yaşamaya devam edecek. Bu vesileyle tüm halkımızın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.

Okunma 292 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli