İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 19 Aralık 2023 00:00

LARNAKALILAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ

 

FB IMG 1702974547977

LARNAKALILAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ İLK RESMİ ZİYARETİNİ İSKELE BELEDİYESİ’NE YAPTI

DERNEK BAŞKANI MENTEŞOĞLU, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

MENTEŞOĞLU: "İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMANIN ARTARAK DEVAMINI DİLİYORUM”

SADIKOĞLU: “DERNEK, GEÇMİŞİ YAD ETMEK AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

Gelenek, görenek ve kültürlerini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak ve Larnakalıları aynı çatı altında toplamak amacıyla 2008 yılında kurulan Larnakalılar Derneği, yeni yönetimiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Larnakalılar Derneği’nin yeniden şekillenen yönetim kurulu da ilk resmi ziyaretini İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na gerçekleştirdi. Larnakalılar Derneği Başkanı Zarifşen Menteşoğlu, ziyaretteki konuşmasında işbirliği ve dayanışmanın artarak devam etmesini temenni etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yeni yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve yeni yönetimin başarılı işlere imza atacağına inanç belirtti. 

DERNEK BAŞKANI MENTEŞOĞLU, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Larnakalılar Derneği Başkanı Zarifşen Menteşoğlu ile Başkan Yardımcısı Övgü Tayfun, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Züğürt ve Kazım Zaimoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Derneğe yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı Başkan Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Menteşoğlu, işbirliği ve dayanışmanın yeni dönemde de devam etmesini temenni etti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Zarifşen Menteşoğlu, derneğin sorunlarını da Başkan Sadıkoğlu’na aktardı. 

SADIKOĞLU: “DERNEK, GEÇMİŞİ YAD ETMEK AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

Larnakalılar Derneği’nin geçmişi yad etmek açısından önemli bir görev üstlendiğini belirterek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu kapsamda Larnakalılar Derneği Başkanı Zarifşen Menteşoğlu öncülüğündeki tüm yönetimi tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Sadıkoğlu, geçmişten günümüze köprü görevi gören Larnakalılar Derneği’ne ellerinden gelen katkıyı yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Okunma 184 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli