Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • Ä°SKELE BELEDÄ°YESÄ° Ä°LE YAKIN DOÄžU ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° HASTANESÄ° YENÄ°BOÄžAZİÇİ Ä°ÅžBÄ°RLİĞİ PROTOKOLÃœ Ä°MZALADI
Cuma, 26 Ocak 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ YENİBOĞAZİÇİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

FB IMG 1706259476689

 

İSKELE BELEDİYESİ İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ YENİBOĞAZİÇİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

İMZALANAN SON PROTOKOLE GÖRE SAĞLIK BİRİMİNE KAYITLI ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLARIMIZA YÜZDE 15 İNDİRİM UYGULANACAK

İŞBİRLİĞİNDEN İSKELE VE 21 KÖY MUHTARIMIZ DA YARARLANABİLECEK

KÖY KADIN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN KADINLAR DA İNDİRİMLİ HİZMET ALABİLECEK

Ä°skele ve 21 köyünde yaÅŸayan, 65 yaÅŸ ve üstü, sosyal yardım alanlara ve özel gereksinimli bireylere sunduÄŸu evde saÄŸlık hizmetiyle, büyük bir açığı kapatmayı baÅŸaran Ä°skele Belediyesi’nin saÄŸlık alanında iÅŸbirlikleri de devam ediyor. Ä°skele Belediyesi Yakın DoÄŸu Ãœniversitesi Hastanesi YeniboÄŸaziçi ile iÅŸbirliÄŸine bir yenisini daha ekledi. Ä°skele Belediye personelinin yanı sıra Ä°skele ve 21 köy muhtarının da yararlanabileceÄŸi yüzde 15 indirim anlaÅŸmasına SaÄŸlık Birimi’ne kayıtlı özel gereksinimli bireyler de dahil edildi. AnlaÅŸma uyarınca Ä°skele ve köylerinde faaliyet gösteren köy kadın kurslarındaki kadınlar da yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilecek. Ä°skele Belediyesi’nde gerçekleÅŸen törende iÅŸbirliÄŸi protokolüne, Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu ile Yakın DoÄŸu Ãœniversitesi Hastanesi YeniboÄŸaziçi BaÅŸhekimi Prof. Dr. AÅŸkın Ali Korkmaz attı. 

İSKELE BELEDİYESİ’NİN YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ İLE İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Ä°skele Belediyesi ile Yakın DoÄŸu Ãœniversitesi Hastanesi YeniboÄŸaziçi arasında her alanda olduÄŸu gibi saÄŸlık alanında da iÅŸbirliÄŸi sürüyor. Ä°skele Belediyesi’nde 24 Ocak ÇarÅŸamba günü gerçekleÅŸen ve Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu ile Yakın DoÄŸu Ãœniversitesi Hastanesi YeniboÄŸaziçi BaÅŸhekimi Prof. Dr. AÅŸkın Ali Korkmaz’ın imza attığı iÅŸbirliÄŸi protokolü, 24 Ocak 2024-24 Ocak 2025 tarihleri arasında yürürlükte olacak. 

Ä°ÅŸbirliÄŸi protokolü kapsamında yüzde 15 indirim fırsatından Ä°skele Belediyesi personeli, personelin birinci derece yakınları, Ä°skele Belediyesi Meclis Ãœyeleri, Ä°skele ve 21 köy muhtarı, Ä°skele ve köylerinde faaliyet gösteren köy kadın kursunda eÄŸitim gören kadınlar ile Ä°skele Belediyesi SaÄŸlık Birimi’ne kayıtlı özel gereksinimli bireyler yararlanabilecek. 

İskele Belediyesi’nde, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yeniboğaziçi Başhekimi Prof. Dr. Aşkın Ali Korkmaz’ın imza attığı işbirliği protokolü töreninde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yeniboğaziçi Hasta Hakları ve Hastan Kabul Hizmetleri Müdürü Emine Latif Çavuş da hazır bulundu.

Okunma 643 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli