Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ‘KOMÄ°K PARA’ BU KEZ ERDEMLİ’DE PERDE DEDÄ°
Pazartesi, 29 Ocak 2024 00:00

‘KOMİK PARA’ BU KEZ ERDEMLİ’DE PERDE DEDİ

FB IMG 1706517227141

 

‘KOMİK PARA’ BU KEZ ERDEMLİ’DE PERDE DEDİ

Ä°skele Belediye Tiyatrosu’nun son ve çok beÄŸenilen oyunu Komik Para, bu kez Anavatan Türkiye’de, Mersin’e baÄŸlı Erdemli’de perde dedi. Erdemli Belediyesi’nin daveti üzerine 25 Ocak’ta Türkiye’ye giden ekip, 27 Ocak Cumartesi günü Erdemli Kültür Sanat Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün organize ettiÄŸi gecede sahne aldı. Erdemli Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluÅŸan Ä°skele Belediye Tiyatrosu’nun ‘Komik Para isimli oyunu büyük alkış alırken Ä°skele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar, oyun bitiminde çıktığı sahnede izleyenleri KKTC Bayrağı ile selamladı. Ekibe, Erdemli ziyaretinde Ä°skele Belediyesi AsbaÅŸkan Vekili Sefa Kurukafa da eÅŸlik etti. 

İSKELE BELEDİYE TİYATROSU’NA, ERDEMLİ’DE BÜYÜK İLGİ

Ä°BT Ekibi’nin ülkemizde çıktığı turnede büyük beÄŸeni toplayan Ä°BT Yönetmeni Sami Yakar’ın yönettiÄŸi, Ray Cooney’in kaleme aldığı Komik Para isimli oyunu Erdemli’de de büyük ilgi gördü. 

Erdemli Belediyesi’nin, 26-27 Ocak tarihlerinde gençleri ve çocukları ekran bağımlılığından uzak tutmak, kültür&sanata ilgilerini artırmak ve Erdemli’de yaÅŸayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaÅŸlarının memleket hasretlerini gidermek adına Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi'nde, düzenlediÄŸi etkinlik kapsamında 27 Ocak Cumartesi akÅŸamı sahne alan Ä°BT Ekibi’nin ‘Komik Para’ isimli oyunu, tiyatro severlerin yoÄŸun katılımıyla, perde dedi. 

OYUN, ERDEMLİ KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ DOLDURANLARA KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Sürprizleri, tesadüfleri, yanlış anlamaları içinde barındıran çok hareketli bir oyun olma özelliği taşıyan, Komik Para, Erdemli’de seyircisine keyifli anlar yaşattı. İBT Ekibinin Komik Para isimli oyununda Ceren Boyacı, Berna Şipaloğlu, Murat Sirhan, Burkay Mehmet Uzun, Yalçın Arıcı, Bilal Dericioğlu, Mehmet Külçer, Mertçan Çokaçar aynı sahneyi paylaştı. Süflözde Muhterem Hocaoğulları, ses ve Işıkta İrem Yılmaz, dekor ve tasarımda Yalçın Arıcı, görsel efektte Duha Arıcı yer alırken, oyunun afiş tasarımını ise Ebru Kırmızı yaptı.

Erdemli Kültür Merkezi’ni dolduran tiyatro severlerden büyük alkış alan oyun sonrası sahneye çıkarak izleyenleri selamlayan İBT Yönetmeni Sami Yakar, KKTC Bayrağı açtı. Ekibe eşlik eden İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa da, oyun bitiminde sahneye çıkarak davetlerinden ötürü teşekkür ettiği Erdemli Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Hasan Emre Aslan’a hediye takdiminde bulundu, özelde İskele, genelde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının selamlarını iletti.

Okunma 543 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli