İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 19 Şubat 2024 00:00

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ

 

20240219 095519

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, GIDA DENETİMLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

BÖLÜM BÜNYESİNDEKİ EKİP, TEMEL HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE KATILDI 

GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI’NIN DÜZENLEDİĞİ EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLAYARAK SERTİFİKA ALDILAR

İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Çevre ve Sağlık Bölümü, İskele ve 21 köyünde faaliyet gösteren işletmeleri, mesai gözetmeksizin denetlemeye devam ediyor. Kurallara ve yasalara uymayan işletmelere cezai işlem uygulayan, eksikleri bulunan işletmelere ise eksiklerin en kısa sürede tamamlanması adına süre tanıyan Çevre ve Sağlık Bölümü, deyim yerindeyse işletmelere göz açtırmıyor. Çevre konusunda, yaptığı denetimler neticesinde ciddi ilerleme sağlayan bölüm, gıda denetimlerine de çok büyük önem veriyor. Son dönemde yaptığı denetimlerle insan sağlığını hiçe sayan işletmelere ciddi yaptırımlar uygulayan Çevre ve Sağlık Bölümü, sahada artık daha tecrübeli. Lakin ekip, Gıda Mühendisleri Odası’nın düzenlediği temel hijyen ve gıda güvenliği eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazandı. 

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ TEMEL HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE KATILDI 

İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde geçtiğimiz yıl sonu oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, insan sağlığından hareketle, kendilerini geliştirmeye devam ediyor, sahada daha aktif rol almak, hijyen ve gıda konusunda tecrübe kazanmak için eğitimleri de yakından takip ediyor. Çevre ve Sağlık Bölümü, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Gıda Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Temel Hijyen ve Gıda Güvenliği eğitim programına katıldı. Oda Başkanı Dr. Beste Oymen tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan bölüm sorumlusu Zabıta Memuru Cemal Kurteli, Zabıta Memuru Ceyhun Ketenoğlu ile Çevre Mühendisi Taibe Efe Çeliker sertifika almaya hak kazandılar.

Okunma 469 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli