Salı, 27 Şubat 2024 00:00

İLERİ ARICILIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR
KIRSAL KALKINMA BİRİMİ, ARICILIK EĞİTİMLERİNİN İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK
İLGİ DUYANLARIN BİRİME KAYIT YAPTIRMASI GEREKİYOR
İskele Belediyesi Kırsal Kalkınma Birimi’nin ilk eğitimi olan Arıcılık, ikinci bölümüyle devam edecek.
14-15 Mart’ta İskele AKM’de 19.00-20.30 saatleri arasında, 16-17 Mart’ta arazide gerçekleşecek eğitimlerde ileri arıcılık bilgileri verilecek.
Koloni Yönetimi
Destek Koloni Yönetim Sistemi
İki Ana Arılı Koloni Yönetimi
Ana Arının Hapsi
Canlı Arı Takviyesi
Paket Arıcılık konularının anlatılacağı eğitimi bir kez daha Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Arıcılık Araştırma Merkezi’nden Ziraat Mühendisi Mustafa Kösoğlu verecek.
İskele İlçesi’nde arıcılıkla uğraşanların yanı sıra arıcılığa ilgi duyanların da ücretsiz eğitimlere katılabilmesi için Kırsal Kalkınma Birimi’ne 0548 810 11 02 numaralı telefondan Birim Sorumlusu Sonat Güneyli’ye ulaşarak kayıt yaptırması gerekiyor.