İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE VE KÖYLERİNDE YAŞAYAN BÜYÜKLERİMİZ YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA UNUTULMADI
Cuma, 22 Mart 2024 00:00

İSKELE VE KÖYLERİNDE YAŞAYAN BÜYÜKLERİMİZ YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA UNUTULMADI

434061875 835007421999906 758460593805714060 n

 

İSKELE VE KÖYLERİNDE YAŞAYAN BÜYÜKLERİMİZ YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA UNUTULMADI
İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN GEZİ PROGRAMI TAMAMLANDI
KAPALI MARAŞ GEZİSİ VE SONRASINDAKİ ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTULAR, KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER
KAPALI MARAŞ GEZİSİ BAYRAMDAN SONRA DA YAPILACAK
İskele Belediyesi, İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren kıymetli büyüklere yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi. 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen ve 5 gün boyunca süren etkinlikte, İskele ve köylerinde yaşayan yaşlılara Kapalı Maraş gezisi düzenlendi. İskele Belediyesi Sağlık Birimi öncülüğünde düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen ve keyifli anlar biriktiren yaşlılar, her günün sonunda ise İskele Belediyesi Piknik Alanında bulunan Piknik Restoran’da öğle yemeğinde bir araya geldiler. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen Kapalı Maraş gezisi ve sonrasında İskele Belediyesi Piknik Restoran'daki öğle yemeğine Ramazan ayı dolayısıyla katılamayanlar için, Ramazan Bayramı'ndan sonra da etkinlik düzenlenecek.
İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ETKİNLİK TAMAMLANDI
İskele Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İskele Belediyesi Sağlık Birimi, yine anlamlı bir etkinliğe imza attı. Birime kayıtlı 65 yaş ve üstü vatandaşların yanı sıra İskele ve köylerinde yaşayan tüm yaşlılara yönelik gezi programı düzenleyen Sağlık Birimi, 5 gün boyunca yaşlılarla birlikte keyifli ve bir o kadar da unutulmaz anlara şahitlik etti. İskele Belediyesi’ne bağlı İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren yaşlıları, bölge bölge 5 gün boyunca bulundukları köylerden alınarak Kapalı Maraş’a götüren ve Kaplı Maraş’ı gezdiren birim, ilgileriyle de yaşlıların bir kez daha takdirini kazandılar. Kapalı Maraş’ı karış karış ama hiç yorulmadan ulaşım aracıyla gezme fırsatı bulan yaşlılar, yine Kapalı Maraş’ın eşsiz ortamında kahve ve çay keyfinin yanı sıra şarkılar eşliğinde de unutulmaz anlar yaşadılar.
KAPALI MARAŞ GEZİSİ VE SONRASINDAKİ ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTULAR, KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER
5 gün boyunca, bölge bölge düzenlenen, her gün köylerinden alınarak gezi programına dahil edilen yaşlılar, Kapalı Maraş gezisinin ardından ise öğle yemeğinde ise İskele Belediyesi Piknik Restoran’da bir araya geldiler. Piknik Restoran ekibi tarafından titizlikle hazırlanan menü ile gezinin finalini yapan yaşlılar, keyifli ve bir o kadar da unutulmaz anlar yaşadılar.
KAPALI MARAŞ GEZİSİ BAYRAMDAN SONRA DA YAPILACAK
Öte yandan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen ancak Ramazan ayı dolayısıyla Kapalı Maraş gezisi ve sonrasında İskele Belediyesi Piknik Restoran'ındaki öğle yemeğine katılamayanlar için aynı programlar, Ramazan Bayramı'ndan sonra da düzenlenecek. Gezi programına katılmak isteyenler İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ne 0548 810 12 20 ya da 0548 810 12 53 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırabilecekler.
Okunma 251 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli