Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • 2. TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR TÄ°YATRO GÃœNLERÄ°, bu iÅŸ ‘KIZ YEMEK YAPMADIK, YÄ°NE DAYAK YÄ°YECEĞİZ’
Pazar, 14 Nisan 2024 00:00

2. TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR TİYATRO GÜNLERİ, bu iş ‘KIZ YEMEK YAPMADIK, YİNE DAYAK YİYECEĞİZ’

 

FB IMG 1713102926128

2. TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR

TÄ°YATRO GÃœNLERÄ°, bu iÅŸ ‘KIZ YEMEK YAPMADIK, YÄ°NE DAYAK YÄ°YECEĞİZ’ Ä°SÄ°MLÄ° OYUNLA DEVAM ETTÄ° 

Ä°skele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, dün akÅŸam (13 Nisan) Tiyatro Ofisi/Ä°zmir’in Ä°skele AKM sahnesine taşıdığı ‘Kız Yemek Yapmadık, Yine Dayak YiyeceÄŸiz’ isimli tek perdelik komedi türündeki oyunla devam etti. Demet Bozkurt’un yazdığı, Metin Güler’in yönettiÄŸi oyunda, eÅŸlerinden dayak yiyen iki kadının hikayesi yer alıyor. 

TİYATRO GÜNLERİ 27 MAYIS’A KADAR DEVAM EDECEK

27 Mart Dünya Tiyatro Günlerinde baÅŸlayan ve 27 Mayıs’a kadar devam edecek Ä°skele Belediye Tiyatrosu’nun ev sahipliÄŸinde Ä°skele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, Ä°skele’yi tiyatronun merkezi yapmaya devam ediyor. Tiyatro Günlerinin 3. oyunu Kız Yemek Yapmadık, Yine Dayak YiyeceÄŸiz’ isimli Tiyatro Ofisi Ä°zmir’in dün akÅŸam Ä°skele AKM’de tiyatro severlerle buluÅŸturduÄŸu oyun, izleyenleri güldürdü. 

Ä°skele Milletvekili Biray HamzaoÄŸulları, Ä°skele Belediyesi AsbaÅŸkan Vekili Sefa Kurukafa ile Ä°skele Belediye Tiyatrosu ekibinin de izleyiciler arasında olduÄŸu geceye çok sayıda tiyatro sever de eÅŸlik etti. 

TÄ°YATRO GÃœNLERÄ°, ‘KIZ YEMEK YAPMADIK, YÄ°NE DAYAK YÄ°YECEĞİZ’ Ä°SÄ°MLÄ° OYUNLA DEVAM ETTÄ° 

Metin Güler’in YönettiÄŸi tek perdelik komedi türündeki oyun, kocalarından sürekli dayak yiyen, bu nedenle hayattan bezmiÅŸ, çocukluÄŸunu hiç yaÅŸayamamış, hiçbir lüksleri olmamış iki kadının, bu hayattan kurtulmak için intihar etmeye karar vermeleriyle baÅŸlıyor. 

Ä°ki kadının, ölüme sayılı dakikalar varken hayatı tekrar keÅŸfetmeleri ve sorgulamaları ile devam eden oyunda bazen geçmiÅŸi hatırlayıp aÄŸlamaları ve birdenbire gülmeleri eÅŸlik ediyor. Fakat sıra ilmeÄŸi boÄŸaza geçirmeye gelince; ölüm sandıkları kadar basit deÄŸildir. 

15 NİSAN’DA HEM SÖYLEŞİ HEM OYUN VAR

İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, 15 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da tiyatro sahnesinin önemli iki ismi Nurseli İdiz ile Nergiz Kumbasar’ın söyleşisi, saat 20.00’da ise Tiyatro Ofisi İzmir ekibinden Yönetmen Metin Güler’in yönettiği, yazdığı ve oynadığı tek kişilik komedi türündeki İnsan ki isimli oyun yer alacak. İskele AKM’de 27 Mayıs’a kadar devam edecek Tiyatro Günlerine giriş ücretsiz olacak.

Okunma 226 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli