İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BİLARDODA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR AGSK BÜNYESİNDEKİ BİLARDO TAKIMI BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Pazartesi, 29 Nisan 2024 00:00

BİLARDODA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR AGSK BÜNYESİNDEKİ BİLARDO TAKIMI BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FB IMG 1714388138061

 

BİLARDODA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR

AGSK BÜNYESİNDEKİ BİLARDO TAKIMI BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

2008 yılında ilk kez katıldığı ligde büyük bir başarıya imza atarak bilardodaki başarısını kanıtlayan Aygün Gençlik Spor Kulübü, KKTC Bilardo Federasyonu Bilardo Ligi’nde mücadelesini sürdürüyor. İskele Belediyesi de bölge sınırlarındaki spor kulüplerine maddi ve manevi katkı koymaya, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. Aygün Gençlik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları da kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

AGSK BÜNYESİNDEKİ BİLARDO TAKIMI BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İskele ve köylerinde aktif rol oynayan spor kulüpleri, İskele’yi gururlandırmaya, başarılarıyla İskele halkını heyecanlandırmaya devam ediyor. O başarılı kulüplerden biri de Aygün Gençlik Spor Kulübü. Bünyesinde bulunan Bilardo takımı ile başarıdan başarıya koşan kulüp, son dönemdeki başarılarını paylaşmak için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Aygün Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mete Erdönmez’e ziyaretinde kulüp yöneticileri ile bilardo sporcuları Yeter Erol, Rüstem Aygünlü, Emir Konuklu, Mücahit Çelikağ, Efe Özkutaylı eşlik etti. 

AGSK Başkanı Erdönmez, kulüplerine yapılan maddi ve manevi katkının kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkürlerini sundu. 

SADIKOĞLU: “BU BAŞARI TÜM İSKELE’NİN”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabulde yaptığı konuşmasında, Aygün Gençlik Spor Kulübü’nün başarısına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Spora ve sporcuya ayrıca önem verdiklerini ifade eden Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak katkılarının devam edeceğini vurguladı. Bu başarı hepinizin, tüm İskele’nin diyen Sadıkoğlu, tüm sporcuları tebrik etti.

Okunma 154 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli