İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 13 May 2024 00:00

114 ADET ÜRÜNE EL KONULDU

438174806 870646978435950 2638587562109462022 n

 

114 ADET ÜRÜNE EL KONULDU
İSKELE BELEDİYESİ ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ’NÜN MARKET DENETİMLERİ SÜRÜYOR
ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, ‘GIDA GÜVENLİĞİ DENETİM EĞİTİMİ’NE KATILDI
Çevre ve sağlık konusunda, yaptığı denetimlerle, İskele ve köylerinde önemli yol kateden İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, İskele ve köylerinde, market denetimlerini sürdürüyor. Gerçekleştirilen son denetimlerde 114 adet ürüne el koyan Çevre ve Sağlık Bölümü, gıda sağlığı üzerine düzenlenen eğitimlere katılmayı da ihmal etmiyor.
ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, ‘GIDA GÜVENLİĞİ DENETİM EĞİTİMİ’NE KATILDI
Halk sağlığından hareketle gıda denetimlerine büyük önem veren İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, halk sağlığından hareketle, kendilerini geliştirmeye devam ediyor, sahada daha aktif rol almak, hijyen ve gıda konusunda tecrübe kazanmak için eğitimleri de yakından takip ediyor. Bölüm bünyesindeki zabıta memurları bu kez de Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi Gıda Hijyeni ve Gıda Teknolojisi Bölümü tarafından tüm belediyelerin sağlık şubesi ve zabıta şubesinde görevli personele yönelik düzenlenen ‘Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Gıda Güvenliği Eğitimi’ ne katıldı. Prof. Dr. Beyza H. Ulusoy tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayan Çevre ve Sağlık Bölümü personeli bölüm sorumlusu Zabıta Memuru Cemal Kurteli ile Zabıta Memuru Ceyhun Ketenoğlu sertifika almaya hak kazandılar.
Çevre ve Sağlık Bölümü, geçtiğimiz aylarda da, Gıda Mühendisleri Odası’nın düzenlediği temel hijyen ve gıda güvenliği eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazanmıştı.
Okunma 292 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli