İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazar, 02 Haziran 2024 00:00

PLAJIMIZ, ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ

447479418 885525086948139 7796707723888342174 n

 

PLAJIMIZ, ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ
1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ, İSKELE’DE MUHTEŞEM BİR ETKİNLİKLE KUTLANDI
İSKELE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ŞÖLEN, RENGAREK GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
İskele Belediyesi, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü kapsamında, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda çocukları ağırladı. Çocuklarla şenlenen plaj, renkli görüntülere sahne oldu. Saat 17.00’da başlayan 20.00’da bitmesi planlanan etkinlik, çocukların yoğun katılımı nedeniyle geç saatlere kadar devam etti. İskele ve 21 köyünden kaldırılan otobüslerle alana getirilen çocuklar bir yana birçok noktadan İskele Belediyesi Halk Plajı’na akın eden yerli ve yabancı çocuklar hem eğlendi hem de yeni arkadaşlıklar edinmenin heyecanını yaşadı.
Çocuklara özel olarak hazırlanan oyun gruplarında eğlenceli zamanın geçirildiği Dünya Çocuk Günü etkinliği, geride, harika anıların bırakılmasına da vesile oldu.
1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ, İSKELE’DE MUHTEŞEM BİR ETKİNLİKLE KUTLANDI
1 Haziran Dünya Çocuk Günü, İskele’de, şölen havasında kutlandı. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda oluşturulan çocuklara özel alan, binlerce çocuğun keyifli anlar yaşamasını sağladı. İskele Belediyesi çocuklar halk dansları ekibinin gösterisi ile başlayan etkinlik, gece geç saatlere kadar devam etti. Çeşitli ikramların sunulduğu, oyun gruplarının kurulduğu, çocuklara özel yarışmaların yapıldığı,
İskele Belediyesi Halk Plajı’ndaki etkinliğe Colour Fest etkinliği de eşlik etti. 1 Haziran Dünya Çocuk Günü, geride, rengarenk görüntüler bıraktı.
Etkinlik boyunca İskele Belediyesi Zabıta Birimi, Çevre ve Sağlık Bölümü ile İskele Belediyesi Sağlık Birimi de oluşabilecek herhangi bir olumsuzluk durumu karışında hazır da bulundu. İskele Polis Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de asayiş için etkinlik boyunca alanda devriye gezdi.
Okunma 357 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli