Perşembe, 13 Haziran 2024 00:00

KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSU SERGİSİ AÇILDI

FB IMG 1718297399107

KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSU SERGİSİ AÇILDI

İskele ve köylerinde faaliyet gösteren köy kadın kurslarında yapılan el emeği göz nuru eserler, Kilitkaya Köyü’nde de sergi ile taçlandırıldı. Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nda eğitim gören kadınların 1 yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergi dün akşam (12 Haziran) düzenlenen törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın, Kilitkaya Köyü Muhtarı Hamide Kanizi Kömürcügil, İskele Ticaret Lisesi Müdürü Abdüllatif Tepe ile Kilitkaya Köy Kadın Kursu Eğitmeni Hülya Tekmanoğlu tarafından açılışı yapılan sergi, katılımcılar tarafından ilgi gördü.