Cumartesi, 15 Haziran 2024 00:00

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİYLE TAÇLANIYOR

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİYLE TAÇLANIYOR
ÖTÜKEN KADIN EĞİTİM ENSTİTÜSÜ’NÜN HAZIRLADIĞI SERGİ AÇILDI
İskele Belediyesi’nin maddi ve manevi her türlü destekte bulunduğu köy kadın kurslarında yıl sonu sergi heyecanı yaşanmaya devam ediyor. İskele, Ergazi ve Kilitkaya’nın ardından Ötüken’de de sergi heyecanı yaşandı.Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi, İskele Ticaret Lisesi’ne bağlı Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü Eğitmeni Zeynep Horasan Art öncülüğünde eğitim gören kadınların el emeği öz nuru eserlerinin sergilendiği serginin açılışını İskele Milletvekili Fide Kürşat, İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, Meclis Üyeleri Mürsel Altuntaş, Ahmet Yanmaz, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre ile Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü Eğitmeni Zeynep Horosan Art birlikte yaptılar.