Pazartesi, 17 Haziran 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ ÖNÜNDEKİ ONLINE SU YÜKLEME VE ÖDEME

FB IMG 1718620338139

İSKELE BELEDİYESİ ÖNÜNDEKİ ONLINE SU YÜKLEME VE ÖDEME YAPILABİLEN CİHAZ TEKNİK ARIZADAN DOLAYI DEVRE DIŞI KALDI

BÖLGE HALKI, EN YAKIN DİĞER NOKTALARDAN HİZMET ALABİLECEK

İskele Belediyesi önünde bulunan ve vatandaşların sıra beklemeden 7 gün 24 saat kullanabildiği; su kartlarına su yükleyebildiği, vergilerini, telefon ve elektrik faturalarını ödeyebildiği Paypoint cihazı, yaşanan teknik arıza nedeniyle devre dışı kaldı. Söz konusu cihazın bulunduğu bölge halkının, mağdur olmaması için diğer paypoint noktalarının; Sınırüstü Köyü’nde Tatlı Market girişinde, Ötüken’de Çebi Market karşısında, Boğaz’da Dr. Fazıl Küçük Parkı’nda, Ergazi’de Köy Lokali içerisinde, Kuzucuk’ta Kağan Beyaz Köylü Market önünde, Kaplıca Köyü'nde ise Muhtarlık binasında devre olduğunu belirtir, yaşanan teknik arızadan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.