Salı, 02 Temmuz 2024 00:00

KONUK ÜLKELER BAŞKAN SADIKOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

KONUK ÜLKELER BAŞKAN SADIKOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
52. Geleneksel İskele Festivali kapsamında bu yıl 27.düzenlenen İskele Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan konuk ülkeler; Türkiye, Rusya, Bolivya, Macaristan, İran ve Uruguay halk dansları ekiplerinden gruplar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ülkelerine ait hediyelerini Başkan Sadıkoğlu'na taktim eden ülke temsilcileri, İskele Festivali’nin bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler. Ziyarette; İskele Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Orun ile Kuzey Kıbrıs Halk Dansları Federasyonu Başkanı aynı zamanda İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni, CIOFF KKTC Başkanı Özlem Kadirağa da hazır bulundu.
KÜLTÜR EVİ’Nİ DE ZİYARET ETTİLER
Konuk ekipler, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun ardından İskele Belediyesi Kültür Evi’ni de ziyaret ettiler. Kıbrıs Kültürüne ait eserlerin yer aldığı Kültür Evi’ni deneyimleyen ülkeler, ziyareti, Kültür Evi önünde çekilen anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirdiler.