Perşembe, 04 Temmuz 2024 00:00

449529492 907358441431470 7589815990555064286 n

İSKELE ECEVİT MEYDANI’NA SIĞMADILAR
MERT DEMİR, İSKELE KONSERİNDE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
52. Geleneksel İskele Festivali, 6. gününde muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Türkiye’de son dönemin en iyi çıkış yapan erkek şarkıcısı Mert Demir, sahnede kaldığı 1,5 saat boyunca seslendirdiği şarkılarla, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. İskeleliler ’in yanı sıra İskele’ ye akın eden binlerce kişinin müzik ziyafeti yaşadığı gecede şarkıcı, birbirinden güzel şarkılarını binlerce kişi eşliğinde seslendirdi.
MERT DEMİR’E İSKELE KONSERİNDE MÜZİKSEVERLER EŞLİK ETTİ
Son dönemin en iyi çıkış yapan erkek şarkıcısı Mert Demir, ülkemizde ilk halk konserini dün (3 Temmuz) akşam İskele ’de verdi. 52. Geleneksel İskele Festivali’nin 6. Gecesinde sahne alan şarkıcının konseri, adanın dört bir yanından herkesi İskele ’de buluşturdu. İskele Ecevit Meydanı, Mert Demir hayranlarıyla adeta dolup taştı. Seslendirdiği şarkılarına kendisini dinlemeye gelenleri de dahil eden Mert Demir hayranlarından tam not almayı başardı. İlgiyle takip edilen Demir'in performansı, konser alanındaki dinleyiciler tarafından alkışlandı.
SELÇUK BALCI 5 TEMMUZ’DA, SİMGE SAĞIN 7 TEMMUZ’DA İSKELE’DE
Açılışı kadar tüm etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çeken 52. Geleneksel İskele Festivali, konserlere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Karadeniz şarkılarının sevilen ismi Selçuk Balcı 5 Temmuz Cuma günü saat 21.30’da İskele Açık Hava Kültür Merkezi’nde Karadenizliler Gecesi’nde sahne alacak. Festivalin kapanış konserini ise 7 Temmuz Pazar günü saat 22.00’da İskele Ecevit Meydanı’nda Simge Sağın verecek.