Cuma, 05 Temmuz 2024 00:00

DARTÇILAR İSKELE’DE BULUŞTU

450048214 908050491362265 5786117520403905244 n

DARTÇILAR İSKELE’DE BULUŞTU
Konserler, özel gecelerin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetleri de halkla buluşturan 52. Geleneksel İskele, devam ediyor. 7 Temmuz’da son bulacak festivalde dün (4 Temmuz) akşam da Dart turnuvası vardı. İskele Belediyesi’nin katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu himayelerinde düzenlenen turnuvanın birincisi Tony Stone oldu.
TURNUVANIN BİRİNCİSİ TONT STONE OLDU
İskele Belediye Gazinosu’nda bir araya gelen sporcular oklarını birincilik için attılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gecede birincilik ödülünün sahibi ise Tony Stone oldu. Para ödüllü turnuvanın ikincisi Cemal Gingi, üçüncüleri ise Cemal Kozansoy ile İbrahim Esiner oldu.
Dereceye girenlere para ödülünün yanı sıra madalya ve kupaları Meclis Üyeleri Ahmet Orun, Mürsel Altuntaş, Seymen Yılmaz ve Sefa Kurukafa tarafından verildi.
1. Tony Stone
2. ⁠Cemal Gingi