Pazartesi, 08 Temmuz 2024 00:00

ZARLAR BİRİNCİLİK İÇİN ATILDI

ZARLAR BİRİNCİLİK İÇİN ATILDI
MUSTAFA MARGİLİLİ BİRİNCİ OLDU
Geleneksel İskele Festivali kapsamında bu yıl 10.’su düzenlenen tavla turnuvası sona erdi. İlk zarın İskele Belediyesi Meclis Üyesi Seymen Yılmaz tarafından atıldığı turnuvanın birincisi ve 5 bin Liralık para ödülünün kazananı Mustafa Margilili oldu. En iyi kadın katılımcı ödülü ise
TAVLA TUTKUNLARI BİRİNCİLİK İÇİN TER DÖKTÜ
İskele Belediyesi’nin katkılarıyla İbrahim Şenmert’in organize ettiği 10. Tavla Turnuvasının kazananları belli oldu. İskele Belediyesi Kültür Evi’nde 6-7 Temmuz tarifleri arasında gerçekleşen turnuvanın sonunda dereceye girenlere ise ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Çok sayıda tavla tutkunun birincilik için ter döktüğü turnuvada, rakiplerini geride bırakan Mustafa Margilili 5 bin liralık para ödülünün yanı sıra kupanın da sahibi oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri ise İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa tarafından verildi.
Turnuvada dereceye girenler şöyle;
1. Mustafa Margilili