Çarşamba, 17 Temmuz 2024 00:00

SU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TÜM KÖYLERE EN HIZLI VE SAĞLIKLI SU AKIŞI İÇİN PROJELER GELİŞTİRİYORUZ
KÖYLERE SU AKIŞINI ARTTIRMAK İÇİN SINIRÜSTÜ KÖYÜ’NE DOLUM TESİSİ YAPILDI
LONG BEACH’E VERİLEN SU, KURULAN DOLUM TESİSİ ÜZERİNDEN BÖLGEDEKİ FİRMALARCA TAŞINACAK
HEM LONG BEACH BÖLGESİ HEM DE ALTINOVA-AĞILLAR VE TOPÇUKÖY’E SU AKIŞI DÜZELDİ
İskele Belediyesi, belediye sınırlarında bazı bölgelerde yaşayan insanların, özellikle yaz mevsiminde yaşadığı su sıkıntısını ortadan kaldırmak için projeler geliştirmeye devam ediyor. En hızlı ve sağlıklı su akışının sağlanması için aralıksız çalışmalarını sürdüren İskele Belediyesi Su İşleri Birimine bağlı teknik ekip, yapmış olduğu son çalışmayla hem Long Beach bölgesinin hem de Altınova-Ağıllar ve Topçuköy’ün su sorununu ortadan kaldırdı. 24 saat kesintisiz su alamayan Long Beach bölge sakinlerine su, Sınırüstü Köyü’ne, köylere su akışını çoğaltmak amacıyla yapılan dolum tesisi üzerinden, bölgede yapıları bulunan firmalar tarafından tankerlerle taşınacak. Long Beach bölgesi için geliştirilen proje, yine randıman düşüklüğünden dolayı sağlıklı su akışının sağlanamadığı Altınova-Ağıllar ve Topçuköy’de
yaşayan insanları da rahatlatacak.
TÜM KÖYLERE EN HIZLI VE SAĞLIKLI SU AKIŞI İÇİN PROJELER GELİŞTİRİYORUZ
İskele ve köylerinde yaptığı su hatlarındaki yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni su hattı döşeme çalışmasıyla da halka rahat bir nefes aldırmayı amaçlayan İskele Belediyesi Su İşleri Birimi’ne bağlı Teknik Ekip, sahada aktif rol oynamaya devam ediyor. Bölge insanının suya 24 saat aralıksız ulaşması için yağmur çamur, yaz kış, sıcak soğuk, bayram seyran demeden 7 gün 24 saat boyunca hizmette olan, İskele Belediyesi Su İşleri Birimi ve birime bağlık teknik ekip, son çalışmasıyla birçok bölgenin, randıman düşüklüğünden kaynaklanan su sorununa çare oldu.
KÖYLERE SU AKIŞINI ARTTIRMAK İÇİN SINIRÜSTÜ KÖYÜ’NE DOLUM TESİSİ YAPILDI
HEM LONG BEACH BÖLGESİ HEM DE ALTINOVA-AĞILLAR VE TOPÇUKÖY’E SU AKIŞI DÜZELDİ
İskele Belediyesi Su İşleri Birimine bağlı teknik ekip, yapmış olduğu son çalışmayla hem Long Beach bölgesinin hem de Altınova-Ağıllar ve Topçuköy’ün su sorununu ortadan kaldırdı. Özellikle yaz mevsiminde suya olan talebin de artmasıyla 24 saat kesintisiz su alamayan Long Beach bölge sakinlerine su akışı bundan böyle, Sınırüstü Köyü’ne, köylere su akışını çoğaltmak amacıyla yapılan dolum tesisi üzerinden sağlanacak. Kurulan dolum tesisi ve tesise yerleştirilen su sayaçları (su kartı belediyeden doldurulacak) üzerinden alınacak su, bölgede yapıları bulunan firmalar tarafından tankerlerle taşınacak. Long Beach bölgesi için geliştirilen proje, bölgede artan nüfus sonrası randıman düşüklüğünden dolayı sağlıklı su akışının sağlanamadığı Altınova-Ağıllar ve Topçuköy’de yaşayan insanları da rahatlatacak.