İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İKİ KURUM ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ
Cuma, 19 Temmuz 2024 00:00

İKİ KURUM ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

FB IMG 1721370930842

 

 

İKİ KURUM ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR

İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

PROTOKOL İMZA TÖRENİ, DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

SADIKOĞLU: “DAÜ; ÜLKEMİZİN, HEPİMİZİN ÜNİVERSİTESİ”

SADIKOĞLU: “YILLAR ÖNCE ÖĞRENCİSİ OLDUĞUM DAÜ İLE PROTOKOL İMZALAMAK GURUR VERİCİ”

KILIÇ: “DAÜ İLE İSKELE BELEDİYESİ ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ, DİĞER PROTOKOLLERE ÖNCÜLÜK E”ECEK"

İskele Belediyesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında geçmişe dayanan iş birliği, son protokolle birlikte daha da güçlendi. Geçtiğimiz Nisan ayında, heyeti ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı ağırlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu kez kendisi DAÜ’deydi. Hem iadeyi ziyaret hem de önemli bir iş birliği için DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı ziyaret eden İskele Belediye Başkanı, DAÜ ile İskele Belediyesi arasındaki iş birliğini güçlendirecek yeni bir protokole imza attı. Rektör Kılıç’ın ev sahipliğinde Rektörlük binasında gerçekleşen iş birliği protokolü imza töreninde konuşan Başkan Sadıkoğlu, kendisinin de bir DAÜ mezunu olduğunu anımsatarak, yıllar önce öğrencisi olduğu üniversite ile iş birliği protokolü imzalamaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. 

İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İskele Belediyesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında iş birliği protokolü düzenlendi. Dün (18 Temmuz) DAÜ Rektörlük Binasında, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın imza koyduğu protokol imza töreninde DAÜ Rektör Yardımcısı, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Prof. Dr. Sonuç Zorlu, Spor İşleri Müdürlüğü İdari Amiri Mehmet Topçu, Spor İşleri Müdürlüğü Spor İşleri Koordinatörü Aydın Kayol ile İskele Belediyesi Avukatı Fatoş Emirhan Yenigün hazır bulundu. 

İKİ KURUM ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENECEK

İki kurum arasında ilişkilerin güçlenmesine vesile olacak iş birliği protokolü hem DAÜ’de okuyan öğrencileri hem de İskele Belediyesi’nde çalışan personelin gelişimi açısından büyük rol oynayacak. DAÜ’de okuyan öğrencilerin yarı zamanlı İskele Belediyesi’nde çalışmasının önünü açan protokole göre İskele Belediyesi de DAÜ’den hizmet içi eğitim seminerlerinin yanı sıra personelinin yabancı dil konusunda gelişimi konusunda Sürekli Eğitim Merkezi’nden yararlanabilecek. Protokolde ayrıca İskele Belediyesi DAÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinden ihtiyaç duyduğu durumlarda destek alabilecek. 

SADIKOĞLU: “DAÜ; ÜLKEMİZİN, HEPİMİZİN ÜNİVERSİTESİ”

SADIKOĞLU: “YILLAR ÖNCE ÖĞRENCİSİ OLDUĞUM DAÜ İLE PROTOKOL İMZALAMAK GURUR VERİCİ”

İadeyi ziyarette bulunduğu Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde iş birliği protokolüne imza atan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, iş birliği protokolünün kendisi için çok anlamlı ve özel olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Kendisinin de bir DAÜ mezunu olduğunu anımsatarak, yıllar önce öğrencisi olduğu üniversite ile iş birliği protokolü imzalamaktan büyük gurur ve onur duyduğunu söyledi. 

Hızla büyüyen ve gelişen İskele’de özellikle projeler konusunda DAÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri ile iş birliği yapmanın önemine işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her anlamda sizlerle iş birliği yapmak bizleri mutlu etmektedir. DAÜ, ülkemizin üniversitesi, hepimizin üniversitesi. Dönemsel olarak, DAÜ’nün İskele’mizde de bir bölümünün açılması için çabalar gösterdik. İnşallah bu yeni dönemde de bunun için adımlar atılacağına inancım tamdır. Yapılacak olan bu iş birliği protokolünün özelde bölgemize, genelde herkese hayırlı olmasını diliyorum. “

KILIÇ: “DAÜ İLE İSKELE BELEDİYESİ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ, DİĞER PROTOKOLLERE ÖNCÜLÜK E”ECEK"

Özel bir gündemle toplandık diyerek konuşmasına başlatan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, DAÜ’nün topluma katkı anlamında üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle işbirliğini geliştirmeye devam ettiklerini söyledi. 

Öğrencilere iş olanağının sağlanması noktasında öğrencilerin yarı zamanlı çalışabileceğini ifade eden Kılıç, protokolle birlikte, Belediyenin talepleri doğrultusunda yapılacak çalışmalara ve faaliyetlere DAÜ olarak katkıda bulunabileceklerini belirtti. İskele Belediyesi ülkemizin en güzide belediyelerden bir tanesidir diyen Kılıç, Hasan Sadıkoğlu başkanlığında başarıyla yürütülen çalışmaları da yakından takip ettiğini sözlerine ekledi. Kendilerinin de başarılı işlere DAÜ olarak katkıda bulunacak olmaktan son derece gururlandırdığını ve mutlu ettiğini de belirten DAÜ Rektörü Kılıç, DAÜ ile İskele Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolünün, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimler arasında yapılacak işbirliği protokollerine de öncülük edeceğini vurguladı.

Okunma 616 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli