Salı, 23 Temmuz 2024 00:00

KAZANDIKLARI KUPALARI BAŞKANLA PAYLAŞTILAR
1461 İSKELE TRABZONSPOR AKADEMİ TURNUVALARDA KUPALARI SİLDİ SÜPÜRDÜ
SADIKOĞLU: İYİ BİR TAKIM İYİ YÖNETİCİLERLE OLUR
İskele’de faaliyetlerini sürdüren ve son dönemdeki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken 1461 İskele Trabzonspor Akademisi, başarısını ve kazandığı kupaları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştılar. Katıldıkları neredeyse tüm turnuvalarda kupaları deyim yerindeyse silip süpüren 1461 İskele Trabzonspor Akademisi, kendilerine her zaman inanan ve desteklerini esirgemeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.
1461 İSKELE TRABZON SPOR KULÜBÜ TURNUVALARDA KUPALARI SİLDİ SÜPÜRDÜ
1461 İskele Trabzonspor Akademi, Mağusa Türk Gücü’nün Şampiyon Melekler anısına düzenlediği ve düzenlemeye devam ettiği turnuvalarda başarıdan başarıya koşuyor. İlk birincilik kupasını Alp-Doruk Akın kardeşler anısına düzenlenen turnuvada kazanan 1461 İskele Trabzonspor Akademi, geçtiğimiz günlerde yine şampiyon melek Mustafa Sabancı anısına düzenlenen turnuvada kazandı. Akademi, Geleneksel İskele Festivali kapsamında düzenlenen Ahmet Çırakoğlu anısına düzenlenen turnuvanın da şampiyonu olmuştu. Akademi de kazandığı tüm bu başarıları, kendilerine her zaman maddi ve manevi destekte olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı. 1461 İskele Trabzonspor Akademi Koordinatörü Zafer Kuş ile Yönetici Fatma Kuş beraberindeki futbolcu çocuklarla birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.
SADIKOĞLU: İYİ BİR TAKIM İYİ YÖNETİCİLERLE OLUR
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği kabuldeki konuşmasında, 1461 İskele Trabzonspor Akademi’yi tebrik etti. İyi bir takım ancak başarılı ve iyi yöneticilerle mümkün diyen Başkan Sadıkoğlu, akademiye yüreklerini koyan, çocuklar için olmayacak şeyleri oldurmayı başaran Zafer Kuş ve Fatma Kuş’u tebrik etti. İskele’nin son dönemde spordaki başarılarının kendilerini gururlandırdığını da ifade eden Başkan Sadıkoğlu, çocukların spora olan ilgilerini artırmak, onlara yön göstermek için katkılarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.