İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • KARDEŞ ŞEHİRLER BU KEZ İSTANBUL’DA BULUŞTU BAŞKAN SADIKOĞLU, MEVKİDAŞI AKGÜN’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ SADIKOĞLU: KARDEŞ ŞEHİRLERİMİZ VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR
Pazartesi, 29 Temmuz 2024 00:00

KARDEŞ ŞEHİRLER BU KEZ İSTANBUL’DA BULUŞTU BAŞKAN SADIKOĞLU, MEVKİDAŞI AKGÜN’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ SADIKOĞLU: KARDEŞ ŞEHİRLERİMİZ VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

FB IMG 1722253933868

 

KARDEŞ ŞEHİRLER BU KEZ İSTANBUL’DA BULUŞTU

BAŞKAN SADIKOĞLU, MEVKİDAŞI AKGÜN’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

SADIKOĞLU: KARDEŞ ŞEHİRLERİMİZ VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

İskele Belediyesi’nin 2003 yılından bu yana kardeş şehri olan Büyükçekmece Belediyesi ile sosyal ve kültürel paylaşımları, kardeşlik ve dostluk ilişkileri her geçen gün artıyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, geçtiğimiz yıllarda İskele’de ağırladığı mevkidaşı Dr. Hasan Akgün’ü bu kez İstanbul’da, Büyükçekmece Belediyesi’nde makamında ziyaret etti. Görüşmede İskele Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi’nin projelerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri ele alındı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, kardeş belediyelerin sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarının gelişmesine katkı koyduğunu vurguladı, Büyükçekmece Belediyesi ile kardeşlik bağının daha da güçleneceğine inanç belirtti. 

SADIKOĞLU: KARDEŞ ŞEHİRLERİMİZ VİZYONUMUZUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

İskele Belediyesi’nin kardeş şehir protokolünü 2003 yılında imzaladığı Büyükçekmece Belediyesi ile ilişkilerin her geçen gün güçlendiğine dikkat çeke Başkan Sadıkoğlu, kültür ve sanatsal alanda kendilerine her zaman destek olan ve destek olmaya devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Başkan Sadıkoğlu, özelde İskele genelde ise KKTC Halkının selam ve sevgilerini de iletti. 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, eşi Özlem Sadıkoğlu ile ziyaret ettiği Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e Meclis Üyeleri Tarık Erdoğan, Hakan Çebi, Hilmican Demir, Başkan Yardımcısı Muzaffer Cive eşlik etti.

Okunma 530 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli