Perşembe, 08 Ağustos 2024 00:00

KÖY YOLU VE KÖY İÇ YOLLARI EKİPLERİMİZCE TEMİZLENDİ
TUZLUCA KÖYÜ’NE DURAK YAPIMI BAŞLADI
ÇALIŞMALARI KÖY MUHTARI ÖMER TİRYAKİ DE YAKINDAN TAKİP ETTİ
İskele Belediyesi, daha temiz İskele ve beldeleri için yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor. İskele ve 21 köyünde tüm ekipmanlarıyla var gücüyle çalışan ekiplerimiz, hizmet gönül işidir prensibiyle yaz kış, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden, mesai gözetmeden, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ailemize katıldıkları andan itibaren Kilitkaya, Kaplıca, Mersinlik ve Tuzluca köylerine hizmeti götüren İskele Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Tuzluca Köyü’ndeydi. Köy yolu ve iç yollarda A’dan Z’ye her türlü temizlik çalışmasının yapıldığı Tuzluca’da, ekiplerimize Muhtar Ömer Tiryaki de eşlik etti. Temizlik çalışmasıyla birlikte daha temiz bir çehreye bürünen Tuzluca Köyü’ne İnşaat Birimimiz tarafından da otobüs durağı yerleştirme çalışması başlatıldı.
TUZLUCA KÖYÜ’NDE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
İskele Belediyesi, tüm ekipmanları ile gittiği Tuzluca Köyü’nde genel temizlik çalışması yaptı. Halkın rahatsız olmaması için titizlikle yürütülen temizlik çalışmasında önce yollar sulandı, ardından süpürüldü. Köy ana yollarının yanı sıra iç yollarda da yapılan temizlik çalışması sonrası çehresi değişen Tuzluca’daki çalışmaları Muhtar Ömer Tiryaki de yakından takip etti. Ekiplerimizle yakından ilgilenen Muhtar Tiryaki, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na da teşekkür etti.