İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 10 Ağustos 2024 00:00

ŞAMPİYONLAR ‘ANI ÇEŞMELERİ’NDE YAŞATILACAK

454695154 932248682275779 3279597125702600105 n

 

ŞAMPİYONLAR ‘ANI ÇEŞMELERİ’NDE YAŞATILACAK
ŞAMPİYON MELEKLER ANISINA YAPILAN İKİ ANI ÇEŞMESİ AÇILDI
ANI ÇEŞMELERİ; KANTARA MEYDAN VE KANTARA-MERSİNLİK YOLUNDA
SADIKOĞLU: “ŞAMPİYON MELEKLER İÇİN YAPILACAK HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ DESTEKLİYORUZ”
Kimisi isimlere tek tek dokundu, kimisi de isimlere öylece bakakaldı. Gözlerden akan yaş, hepimizin yüreklerine dokundu. Günler ayları, aylar yılları, yıllar mevsimleri kovaladı ama milletimizin aklı da kalbi de Şampiyon Meleklerimizi de yitirdiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde kaldı. Ülke olarak Şampiyon Meleklerimize olan özlemimizi, sevgimizi her fırsatta haykırdığımız bir günü daha geride bıraktık. Green Pedal Spor Kulübü Derneği tarafından İskele Belediyesi’nin de destekleriyle Kantara Meydanı ve Kantara-Mersinlik yolu olmak üzere yaptırılan Şampiyon Melekler Anı Çeşmeleri dün (9 Ağustos) düzenlenen törenle açıldılar. Duygu dolu anların yaşandığı törene toplantısından ötürü katılamayan ancak mesajıyla açılışta bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak, Şampiyon Melekleri yaşatmak için yapılacak her türlü girişimi desteklediklerini ifade etti.
ŞAMPİYON MELEKLER ANISINA YAPILAN İKİ ANI ÇEŞMESİ AÇILDI
Şampiyon Melekler anısına Kantara Meydanı ve Kantara-Mersinlik yolu üzerine yaptırılan iki anı çeşmesi dün (9 Ağustos) düzenlenen törenle açıldı. Kantara Meydanı’nda yer alan törene kendisi de Green Pedal üyesi olan Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, Şampiyon Meleklerin aileleri, Green Pedal Spor Kulübü Derneği Başkanı Erhan Bolkan ile dernek üyeleri ve sporcular katıldı. Ani gelişen bir toplantıdan ötürü açılışa katılamayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu mesaj gönderdi.
BOLKAN “MELEKLERİN İSİMLERİ İLELEBET BU ÇEŞMELERDE YAŞATILACAK”
Şampiyon Melekler anısına saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende, duygu dolu anlar yaşandı. Törende ilk konuşmayı yapan isim Green Pedal Spor Kulübü Başkanı Erhan Bolkan oldu. Adıyaman İsias Otel’de meydana gelen depremin bir cinayet olduğunu söyleyen Bolkan, söz konusu otele izin verenin de, göz yumanın da katil olduğunu vurguladı. Orman Dairesi’nin kendilerine yer tahsis ettiğini ve söz konusu çeşmeleri hayata geçirdiklerini belirten Bolkan, meleklerin adının ilelebet bu çeşmelerde yaşatılacağını vurguladı, davaya destek verdiklerini söyledi.
KARAKAYA: BU ÇEŞMEDEN AKAN HER DAMLA SU ONLARIN SAF VE TEMİZ RUHLARINI YANSITACAK”
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya da, çocukların spor aşkı ve ülkelerini temsil etmek amacıyla gittikleri Adıyaman’da hayattan koparıldıklarını belirterek, suçluların gereken cezayı almaları için ellerinden geleni yapacaklarını ve mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Suçluların adalet önünde hesap verene kadar mücadelelerine devam edeceklerini de vurgulayan Karakaya, “Bu çeşmeden akan her damla su onların saf ve temiz ruhlarını yansıtacak” diyerek, hak ve adalet mücadelesinde verilen her desteğin önemli olduğunu sözlerine ekledi.
SADIKOĞLU: “ŞAMPİYON MELEKLER İÇİN YAPILACAK HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ DESTEKLİYORUZ”
Toplantısı nedeniyle açılışa katılamayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun mesajı da törende okundu. Başkan Sadıkoğlu mesajında, Şampiyon Meleklerin anısını yaşatmak ve onları unutturmamak için yapılan her türlü girişimi İskele Belediyesi olarak desteklemeye de devam edeceklerini söyledi. ‘Aranızda olamasam da Şampiyon Melekler Anısına yapılan anı çeşmelerinin açılışının bir parçası olmak, şahsım ve İskele Belde halkım için çok kıymetli’ diyen Başkan Sadıkoğlu mesajının devamında şunlara yer verdi : “Her biri çok özel, her biri çok kıymetli evlatlarımızı, dostlarımızın isimlerinin tek tek işlendiği anı çeşmelerinin yapımına bizleri de ortak eden, bu duyguyu bizimle paylaşan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne ve Green Pedal Cycling Spor Derneği Yönetimi’ne şükranlarımı sunuyor; Şampiyon Meleklerimizi özlem ve rahmetle anıyor, hepinize saygılarımı sunuyorum”
Konuşmalar ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun mesajının okunmasının ardından tören, balonların havaya bırakılmasıyla birlikte çeşmelerin açılışı ile son buldu.
Okunma 560 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli