• BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Cumartesi, 07 Eylül 2024 00:00

BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Boğaziçi Köyü’nde köy kadınlarının sosyalleşmesine katkıda bulunduğu gibi, kadınların yeni şeyler öğrenmesini ve üretmesini sağlayan Boğaziçi Köy Kadın Kursu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Eğitmen İpek Mutlu Rinter, Boğaziçi Köy Kadın Kursu’na yaptığı katkılardan dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.
KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM ÖĞRENİYOR
İskele Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi Köyü’nde, Milli Eğitim Bakanlığı himayelerindeki Boğaziçi Köy Kadın Kursu’nda İpek Mutlu Rinter öğretmenliğinde eğitimler devam ediyor. Lefkara İşi, Lapta İşi, Yağlı boya ve tablo, Mono Nakışı, mozaik ve çok sayıda kategoride eğitim alan kadınlar; yaptıklarını paylaşmak, yıl içerisinde yapacakları hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kurs eğitmeni İpek Mutlu Rinter, kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.
SADIKOĞLU: “HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde faaliyetlerini sürdüren köy kadın kurslarına her zaman büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Başkan Sadıkoğlu, Boğaziçi Köy Kadın Kursu’na da maddi ve manevi desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Sadıkoğlu, Boğaziçi Köy Kadın Kursu’na ziyaretlerinden ötürü de teşekkür etti.