İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 18 Eylül 2024 00:00

DENETİMLER GECE-GÜNDÜZ SÜRÜYOR

 

 

FB IMG 1726646621508

DENETİMLER GECE-GÜNDÜZ SÜRÜYOR

Halk sağlığına büyük önem veren İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü, İskele ve köylerindeki denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların, sıklıkla gittikleri işletmelerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına restoran ve kafe tarzı yerleri denetleyen ekip, gördükleri olumsuzlukları çözüyor, kurallara ve yasalara uymayanlara cezai işlem uyguluyor. 

SAĞLIK KARNESİZ PERSONEL ÇALIŞTIRILANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

İskele Belediyesi, İskele ve 21 köyünde aktif rol oynamaya devam ediyor. Belediye bünyesinde yer alan Zabıta Birimi’nin yanı sıra Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü, yasa ve kurallar konusunda, İskele Belediyesi sınırlarında bulunan işletmeleri yakından takip ediyor.

Çevre ve Sağlık Bölümü bu kapsamda denetimlerine ve ihbarları değerlendirmeye devam ediyor.

Denetimlerde işletmelerin genel hijyen kurallarını ve çalışanların sağlık karnelerini kontrol eden Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü, kurallara uymayan özellikle sağlık karnesiz personel çalıştıran işletmelere, sürenin sonunda cezai işlem uyguluyor. 

ÇEVRE DENETİMLERİNDE ÇEVRE MÜHENDİSİ ÇELİKER YÖN VERİYOR

Hizmet Gönül İşidir prensibi ve halk sağlığından hareketle İskele ve 21 köyünde denetimlerini sürdüren İskele Belediyesi Zabıta Birim, büyüyen ve gelişen İskele’yle birlikte hizmet alanını da genişletmeye devam ediyor. Zabıta Birimine yeni katılan memurların yanı sıra Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü de yasalara ve kurallara uyulması hususunda işletme sahiplerine, inşaat firmalarına, halkın yoğun olarak gittiği mekanlara göz açtırmıyor. Zabıta Memuru Cemal Kurteli sorumluluğundaki Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü, özellikle çevre denetimlerinde İskele Belediyesi’ne ciddi katkıları olan, çevre konusundaki tecrübesi ve bilgi birikimiyle Çevre Mühendisi Taibe Efe Çeliker yön veriyor.

Ekip, ihbarları da değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü’ne 0548 10 11 01 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

Okunma 643 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli