Pazar, 22 Eylül 2024 00:00

460843420 963052039195443 5373518471434336993 n

BAŞKAN SADIKOĞLU, YENİ EĞİTİM YILINI KUTLADI
SADIKOĞLU: BELEDİYE SINIRLARIMIZDAKİ OKULLARDA CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPTIK
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yarın başlayacak yeni eğitim &öğretim yılına ilişkin bir mesaj yayınladı. Mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Başkan Sadıkoğlu, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi, İskele Belediyesi sınırlarındaki okullarda tatil süresince ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Başkan Sadıkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili öğrenciler, saygı değer öğretmenler ve kıymetli veliler; 2024-2025 eğitim & öğretim yılı, hepinize, hepimize hayırlı olsun. İskele Belediyesi olarak bu tatil döneminde de belediye sınırlarında bulunan okullarımızda çok ciddi çalışmalar yaptık. Son bir ayda okullarımıza yapılanları tek tek sıralamak niyetinde değilim. Ancak bilmenizi isterim ki, İskele Belediyesi olarak sorumluluklarımızın bilincinde ve farkındayız. Üzerimize düşenden hep daha fazlasını yapmak için şahsım ve belediye personelim var güçleriyle, kıymetli çocuklarımızın daha sağlıklı ve emniyetli ortamda eğitim alması için çabalıyoruz. Bu vesileyle her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğimizi hatırlatır, yeni dönemin sağlık, başarı ve huzur içerisinde geçmesini temenni ederim."