İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 27 Eylül 2024 00:00

SORUŞTURMA VE KENT GÜVENLİĞİ KURSUNA KATILDIK

461404726 967052192128761 9025588933966587663 n

 

SORUŞTURMA VE KENT GÜVENLİĞİ KURSUNA KATILDIK
ZABITA BİRİMİ, İSKELE VE KÖYLERİNDE ASAYİŞİ ELDEN BIRAKMIYOR
İskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren tüm birimler, hizmet gönül işidir anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor. İskele ve köylerinde halk sağlığından hareketlerle rutin denetimler gerçekleştiren özellikle son dönemde soruşturma ve kent güvenliği konusunda da aktif rol oynayan Zabıta Birimi, kurslara katılmayı da ihmal etmiyor. Hüseyin Gülersoy öncülüğündeki birim, geçtiğimiz günlerde, Polis Genel Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği koordinesinde düzenlenen Soruşturma Memurluğu ve Kent Güvenliği” konulu eğitime katıldı. Birim, eğitim sonrasında ise sertifika almaya hak kazandı.
SORUŞTURMA MEMURLUĞU VE KENT GÜVENLİĞİ KONULU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
İskele Belediyesi Zabıta Birimi, “Soruşturma Memurluğu ve Kent Güvenliği” konulu eğitim seminerine katıldı. Polis Okulu Müdürlüğü’nde düzenlenen, Polis Genel Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği koordinesindeki eğitimlere katılan Zabıta Birimi’nden Hüseyin Gülersoy, İbrahim Züğürt, Ali Eker, Mehmet Kızıltan ve Hüseyin Ağaoğlu eğitimlerini başarıyla tamamlayarak, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Törende konuşan Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kadir ÇETE; Polis Teşkilatının en önemli görevinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu, bu görevi yerine getirirken de tüm paydaşlar ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını, özellikle denetim ve soruşturma yapan kurum ve kuruluşlara yönelik bu tür eğitimleri vermek suretiyle bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını ve bunun kurumu adına memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Okunma 414 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli