İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • MAVİ DIL HASTALIĞINA KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI İLAÇLAMA EKİBİ İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALARDA ÜCRETSİZ 3. TUR İLAÇLAMA FAALİYETİNE BAŞLADI
Çarşamba, 02 Ekim 2024 00:00

MAVİ DIL HASTALIĞINA KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI İLAÇLAMA EKİBİ İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALARDA ÜCRETSİZ 3. TUR İLAÇLAMA FAALİYETİNE BAŞLADI

FB IMG 1727876885458

 

MAVİ DIL HASTALIĞINA KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI

İLAÇLAMA EKİBİ İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALARDA ÜCRETSİZ 3. TUR İLAÇLAMA FAALİYETİNE BAŞLADI

İskele Belediyesi, ülkemizde görülen ancak İskele’de henüz herhangi vakaya rastlanmayan Mavi Dil Hastalığına karşı tüm önlemlerini aldı. İskele Belediyesi İlaçlama Birimi, her yıl düzenli olarak yaptığı mandıra ilaçlamaları kapsamında dün itibariyle ücretsiz 3. tur ilaçlama faaliyetine başladı. Tuzluca Köyü’ndeki mandıralarda başlayan ilaçlama bugün Kalecik Köyü’nde devam edecek, Ekim ayı içinde ise tüm köylerde ilaçlama işlemi tamamlanmış olacak. 

İLAÇLAMA EKİBİ İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALARDA ÜCRETSİZ 3. TUR İLAÇLAMA FAALİYETİNE BAŞLADI

İskele Belediyesi, özellikle sığır, koyun, keçi gibi geviş getiren büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda ortaya çıkabilen viral bir enfeksiyon hastalığı olan Mavi Dil Hastalığına karşı önlemini aldı. Yıl içinde belirli periyotlarla yapılan ilaçlama işlemine ek olarak 3. Tur ilaçlama çalışmasını başlattı.

Dün (1 Ekim) itibariyle Tuzluca Köyü’nde başlayan ilaçlama, bugün ise Kalecik Köyü’nde devam edecek. İskele Belediyesi İlaçlama Birimi, Ekim ayı içerisinde İskele ve 21 köyünde Mavi Dil Hastalığına karşı ilaçlama çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

İskele Belediyesi konuyla ilgili olarak İskele ve 21 köy muhtarına da konuyla ilgili bilgi akışı sağladı. Açıklamada, mavi dil hastalığı görülmesi durumunda İskele Belediyesi ile çok acil iletişime geçilmeleri rica edildi. Açıklamada şunlara yer verildi: Sayın Muhtarlar, bölgemizde henüz mavi dil hastalığı görülmemekle birlikte, tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. İlaçlama ekibimiz mandıralarda 3. tur ilaçlama çalışmasına dün itibariyle başlamıştır. Dün Tuzluca Köyü'nde başlayan mandıra ilaçlaması bugün Kalecik Köyü ile devam edecektir. Ekim ayı içerisinde tüm köylerdeki mandıraların ilaçlaması tamamlanacaktır. Aksi bir durum olduğunda köylerde mavi dil hastalığı tespiti durumunda bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.”

Okunma 4153 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli