İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 14 Ekim 2024 00:00

2. ALABANDA TİYATRO FESTİVALİ’NE KATILDIK

462912903 981227204044593 8320649658576043231 n

 

2. ALABANDA TİYATRO FESTİVALİ’NE KATILDIK
İskele ve ada genelinde sahnelediği oyunlarla dikkatleri üzerine çeken İskele Belediye Tiyatrosu, bu kez Anavatan Türkiye’de Aydın’a bağlı Çine Belediyesi’nin daveti üzerine gittiği 2. Alabanda Tiyatro Festivali’nde sahne aldı. Komik Para isimli oyunlarını Çine halkı ile buluşturan İBT Ekibi, izleyenlerden tam not aldı. Büyük bir ilgiyle izlenen oyunun sonunda ayakta alkışlanan Sami Yakar Yönetmenliğindeki ekip, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından verilen teşekkür plaketi ile taçlandırıldı. İBT Ekibine, İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa da eşlik etti.
İSKELE BELEDİYE TİYATROSU, ÇİNE BELEDİYESİ’NİN DAVETİ ÜZERİNE GİTTİĞİ FESTİVALDE 'KOMİK PARA’YI SAHNEYE TAŞIDI
İskele Belediye Tiyatrosu, Aydın’a bağlı Çine Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Alabanda Tiyatro Festivali’ne katıldı. İBT Yönetmeni Sami Yakar’ın yönettiği, Ray Cooney’in kaleme aldığı Komik Para isimli oyun, Çine’de, Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahneye taşındı. Çok sayıda tiyatro severin takip ettiği oyunu izleyenler arasında Tiyatro Oyuncusu Tamer Levent de yer aldı. Komik Para İsimli oyunu, tiyatroseverlerle buluşturan İBT ekibinde ise Ceren Boyacı, Berna Şipaloğlu, Murat Sirhan, Burkay Mehmet Uzun, Yalçın Arıcı, Bilal Dericioğlu, Mehmet Külçer, Mertçan Çokaçar’ın aynı sahneyi paylaştığı Komik Para oyununda süflözde Muhterem Hocaoğulları, ses ve Işıkta İrem Yılmaz, dekor ve tasarımda Yalçın Arıcı vardı.
İBT EKİBİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Çine halkı tarafından büyük bir ilgiyle izlenen oyun sonrası Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler, İskele Belediyesi Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. İBT Yönetmeni Sami Yakar da konuşmasında, kendilerini bu özel festivale davet eden Çine Belediyesi’ne, Ege Tiyatrolar Birliği’ne teşekkür etti, sahneye taşıdıkları oyuna büyük ilgi gösteren tiyatro severlere de şükranlarını sundu.
EKİP, BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Çine Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Alabanda Tiyatro Festivali’ne katılan İBT Ekibi, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ı makamında ziyaret etti. İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın da eşlik ettiği ekip, ev sahipliğinden dolayı Başkan Kıvrak’a teşekkür etti.
Okunma 101 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli