İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 23 Eylül 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDE BAYRAM HEYECANI YAŞANDI

12038649_1894132874144599_1795209297379474250_o.jpg

Kurban Bayramı münasebeti ile İskele Belediyesi’nde bir gün öncesinde bayram heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; Belediye Personeli ile bir araya geldi. İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’ndaki buluşmada, personelle tek tek bayramlaşan Hasan Sadıkoğlu, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni etti. Yine burada personel ile birlikte yemek de yiyen Başkan Sadıkoğlu’na, As Başkan, Belediye Müdür Vekili ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

HASAN SADIKOĞLU, PAZAR YERİNİ GEZDİ

Her hafta Cuma günü, İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Pazar yeri ise bayram nedeni ile bugüne (Çarşamba) alındı. Ücretsiz Cuma Pazarı servisleri de bu kapsamda arife günü halka hizmet verdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da pazar yerine giderek burada hem esnaf hem de halkın bayramını kutladı. Belediye Başkanı, İskele’deki esnafı da ziyaret ederek, iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

HALK VAKFI YAŞLILAR SİTESİ’NE ZİYARET

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun bir diğer ziyareti ise Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ne oldu. As Başkan Mahmut Yılmazoğulları ile birlikte yaşlılarla tek tek bayramlaşan, sorunlarını dinleyen Hasan Sadıkoğlu, Vakıf Yöneticisi Melek Pikadilli’yle de görüştü. Yaşlıların diğer insanlardan daha fazla ilgi ve alakaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Pikadilli bu bilinçle hareket ettiklerini, gönüllülük esasıyla çalışan bir vakıf olduklarını vurguladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında, Melek hanımı özverili çalışmasından ötürü tebrik etti, Belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

KARANFİL BIRAKTI, DUA ETTİ

İskele Belediyesi ekiplerince, vatandaşın arife ve bayram süresince hiçbir sorun yaşamaması adına temizlenen İskele ve köylerdeki tüm mezarlıklara ise bugün karanfiller bırakıldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Kabristanlığı’na gitti. Burada babası Sadık Sadıkoğlu başta olmak üzere tüm kabirleri ziyaret eden Sadıkoğlu, dualar okudu, kabirlere karanfiller bıraktı.

Okunma 6930 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli