İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • MARİFETLİ ELLER, BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU’NDA BULUŞUYOR
Salı, 01 Aralık 2015 00:00

MARİFETLİ ELLER, BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU’NDA BULUŞUYOR

12291928 1918074571750429 3692003546488710652 o

İskele’ye bağlı Boğaziçi Köyü’nde yer alan Boğaziçi Köy Kadın Kursu’nun birbirinden marifetli kadınları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sema Çakmak eğitmenliğindeki 17 kursiyer, yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Ürettiği çalışmalar arasında; koza işi, bargello ve deri nakışı ile lefkara işi gibi pek çok el emeği göz nuru eserler bulunuyor.

SADIKOĞLU, BOĞAZİÇİ KÖY KADIN KURSU’NU ZİYARET ETTİ 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu sabah saatlerinde Boğaziçi Köy Kadın Kursu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında eğitmen Sema Çakmak’tan bilgi aldı. Köy kadınları tarafından yapılan eserlerle de yakından ilgilendi.

“Emek en yüce değerdir” bilinci ile hareket ettiklerini söyleyen Sadıkoğlu, eserlerin her birinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Köy kadın kurslarının, boş vakitleri değerlendirmenin yanı sıra aile bütçesine de katkı yaptığını belirten İskele Belediye Başkanı, kendilerinin de bu tür kurslara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştığını ifade etti.

Boğaziçi Köy Kadın Kursu Eğitmeni Sema Çakmak da, kendilerine maddi ve manevi destekte bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun kurs ziyaretine Boğaziçi Köy Muhtarı Nevzat Çakır da eşlik etti.

Okunma 5836 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli