İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 12 Ocak 2016 00:00

SADIKOĞLU: “HAYATTA YALPALAMIYORSAK BUNU SANA BORÇLUYUZ”

981075 1938380223053197 7794590617856309775 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş’ın aramızdan ayrılışının 4. ölüm yıldönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın ‘Hayatta hiçbir zaman yalpalamayacaksın, düşüncelerinde bir ileri bir geri adımlar atmayacaksın, her dönemin adamı değil, her dönem adam olacaksın” ilkesi ile hareket ettiğini dile getiren Sadıkoğlu, hayatta yalpalamıyorsak bunu Denktaş’a borçluyuz dedi ve Denktaş’ı minnet ve şükran ile andı.

İskele Belediye Başkanı, mesajının devamında şunlara yer verdi:

“Kıbrıs Türkü olarak bizi, toplum olma noktasından Devlet noktasına taşıyan büyük devlet adamı Rauf Raif Denktaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Varoluş ve özgürlük mücadelemizde, destansı hayat hikayesi ile örnek teşkil edecek niteliktedir. Ne mutlu Kıbrıs Türkü’ne ki Denktaş gibi bir kişiyi yetiştirmiş ve yok olma noktasından Devlet sahibi bir Halk noktasına bizleri getirmiştir. Bilinmelidir ki; Kıbrıs davasının yılmaz savunucusu, mücahit, lider, devlet adamı olan Denktaş, tüm dünyada takdir edilen liderlik ve devlet adamlığı vasıflarıyla tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Kıbrıs Türkleri olarak Rauf Raif Denktaş’ın göstermiş olduğu yoldan ayrılmayacağımızı vurguluyor, onun yüce anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Liderliğin dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatıyor. Yerin asla doldurulamayacak büyük insan. Aziz ruhun şad olsun.”

Okunma 4263 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli