Cuma, 29 Ocak 2016 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU’NAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

12605482 1946499502241269 3955565284178569760 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı kapsamında bugün başlayan yarıyıl tatili dolayısı ile öğrenciler, öğretmenler ve velilere hitaben bir mesaj yayınladı.

SADIKOĞLU: "BAŞARI BİR YOLCULUKTUR, BİR VARIŞ NOKTASI DEĞİLDİR"
Eğitim camiasının idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin ve ailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Sadıkoğlu, mesajının devamında şunlara yer verdi: “Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve aileleri; özveriyle sürdürdüğünüz öğretim yılının ilk yarısını geride bırakıyorsunuz. Öğrencilerimizin, anne- babaların heyecanla beklediği karneler artık ellerinizde. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim.
Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değildir. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.