İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ, CIOFF’UN TOPLANTILARINI KKTC’YE TAŞIDI
Perşembe, 12 May 2016 00:00

İSKELE BELEDİYESİ, CIOFF’UN TOPLANTILARINI KKTC’YE TAŞIDI

13217292 2008538629370689 5597722962146786631 o

İskele Belediyesi, konsey toplantısından sonra sektörler buluşması toplantısını da ilk kez KKTC’de yapacak olan Uluslararası Festivaller ve Geleneksel Sanatlar Festivalleri Organizasyonu Konseyi’ne (CIOFF) ev sahipliği yapacak. 13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek toplantılara KKTC, Bosna Hersek, Bulgaristan, Fransa, İtalya, Makedonya, Montenegro, İspanya, Hırvatistan, Portekiz, Sırbistan ve İsviçre katılacak.CIOFF’a üye olan Güney Kıbrıs’ın katılıp katılmayacağı henüz belli değil.

İSKELE BELEDİYESİ, 12 ÜLKEYİ KKTC’DE BULUŞTURUYOR

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de aralarında bulunduğu toplam 12 ülke temsilcilerinin bulunacağı, CIOFF Üyesi İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Başbakanlık, Turizm ve Çevre Bakanlığı, Gençlik Dairesi ve Kıbrıs Halk Dansları Federasyonu’nun katkıları ile gerçekleşecek toplantı 13-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. KKTC’ye gelecek ülkeler, 16 Mayıs Pazartesi günü adadan ayrılacak.

Salamis Otel’de gerçekleşecek sektörler buluşması toplantısının resmi açılışı 13 Mayıs Cuma günü saat 09.00’da gerçekleşecek. Açılışta CIOFF Başkanı Mr. Philippe Beaussant, CIOFF UNESCO Temsilcisi Ms. Magdalena Tovornic, CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı, İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü Özlem Kadirağa, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İskele Kaymakamı, Gazimağusa Kaymakamı, Gençlik Dairesi Müdürü, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra bazı ilçe belediye başkan ve temsilcileri ile Türkiye’den Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Başkan Yardımcısı Atilla İpek de hazır bulunacak.

GÜNEY KIBRIS DA DAVET EDİLDİ

CIOFF’un Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenleyeceği sektörler buluşması toplantılarına üyesi olan Güney Kıbrıs da davet edildi. Ancak şu ana kadar hiçbir geri dönüş yapmayan Güney Kıbrıs’ın KKTC’de 3 gün boyunca sürecek toplantılara hiçbir temsilcisini göndermeyeceği tahmin ediliyor.

Okunma 3548 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli